koq marka za GSM e po dobra NOKIA ili Sony Ericsson
Re: koq marka za GSM e po dobra NOKIA ili Sony Ericsson
Я тиа ги не предпочитам въобще. Я предпочитам да си излЕзна из природата, да си нАпала огин, да са нАпиа, и да викна едно: "Удри Уйноооооо!!!"
SE sa mnogo po napret s dizaina ot nokia.Siemens.motorola i t.n.ili pak na nokia muzikalnite telefoni nikav dizain nqmat za razlika ot SE az mislq 4e SE imat nai hubav dizain i 6te stanat po masovo prodavani ot nokia no slet vreme
Защо не,въпрос на вкус.Но ти си много НАЗАТ.
хора ползвам сам нокиа от най висок клас 9500 и мога да кажа че бях много разочарован след нея си взех SE P910 и нямам нищо общо сонито е 100 пъти по добро като функционалност размери дисплей грамове а да не говорим за софтуера има богата гама докато нокиата (9500) нямаше никакъв софт да я напълня а тя беше с MMC 512 освен музика и филми с друго не ставаше тайче мога да кага спокойно че не винаги марката е фактор за определяне единствено е за имиж има модели на нокиа които са стахотни но само на дизайн има модели на сони.. които са много функционални но не с чак такъв дизайн тайче смятам че всеки си решава какво иска от дадена слушалка за мен лично SEP910 ще си остане един от най-добрите телефони на пазара pice и това е от мене ::)
Най-добрата марка е SENOKIA.И стига такива теми.Моето мнение никой не може да промени засега,нито пък това на опонентите.
naistina mnogo hora se oplakvat ot SonyEricsson,no tova samo v BG za6to li?za6toto nese znae proishoda na GSM.Do sega nesam 4yl v 4yjbina da se oplakva nqkoi ot SE,dori v USA masovo se prodavat k750/w800i i nepravqt problemi s prodaljenie na godini.
И двете фирми гонят печалба,така че правилния въпрос май е коя е по-лошата.Идеалния телефон никога няма да бъде произведен.Маркетинг.
-
- Регистриран: 19 мар 2006, 23:43
Nokia е по добрата.
жив доказателството в сравнението на снимките които правят N93 i SE k790
http://celerator.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=18026&df=19350&dflid=3
жив доказателството в сравнението на снимките които правят N93 i SE k790
http://celerator.dir.bg/_wm/news/news.php?nid=18026&df=19350&dflid=3
Стига с тези глупости , коя марка била по-добра . Идеална марка няма !
Има определени модели от някой марки , които са много добри , както има и лоши .
Не може всички телефони от една марка да са идеални ( разберете това тухлени фенове )
Какво сравняваш снимки CELERATORa ?
Като прави "по-хубави" снимки значи е най-добрия в света ли ? Това са ви мечтите , такъв телефон с идеални характеристики не съществува , за всеки е различно .
Имам компютър , върши ми работа . Намерил съм доста приложения за телефона ( ICQ , MSN , Yahoo , browser Opera mini и какво ли не още ) и за какво ще ми е смартфон , който тежи поне около 150 грама , а обикновения телефон ми върши същата работа ???
За други хора това не е достатъчно и затова предпочитат да им "тежи" телефона ....
Има определени модели от някой марки , които са много добри , както има и лоши .
Не може всички телефони от една марка да са идеални ( разберете това тухлени фенове )
Какво сравняваш снимки CELERATORa ?
Като прави "по-хубави" снимки значи е най-добрия в света ли ? Това са ви мечтите , такъв телефон с идеални характеристики не съществува , за всеки е различно .
Имам компютър , върши ми работа . Намерил съм доста приложения за телефона ( ICQ , MSN , Yahoo , browser Opera mini и какво ли не още ) и за какво ще ми е смартфон , който тежи поне около 150 грама , а обикновения телефон ми върши същата работа ???
За други хора това не е достатъчно и затова предпочитат да им "тежи" телефона ....
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм