Live with Walkman
Re: Sony Ericsson Live with Walkman
a някой може ли да каже дисплейчето горилаз ли е.лесно ли се надрасква?мисля да го взема най-вече заради батерията,но работя на доста прашно място,колкото и да го пазя,все ще има неприятни ситуации.дали ще имам проблеми с праха и най-вече надраскването на дисплея?благодаря ви
Здравей! За дисплея не мога да ти отговоря,а относно това че работата ти е свързана с много прах наоколо,можеш да му вземеш калъфче,телефона звъни много силно така че дори и в калъфчето ще го чуваш.Аз съм много доволен от телефона и ти го препоръчвам(yes)
мерси.Точно заради работата се бях насочил към дефито или сони актив,но моторола няма сайтове на бг за помощ,изобщо насочени са не към тая част на европа;)а английския ми е никакъв.Активе на сони пък е просто преоблечен с дебели дрехи сони мини,абсолютно всичко им е еднакво,но батерията и на двата е зловещо слаба-3,4 часа режим на работа при интернет.в глобул в момента има много изгодна оферта за уокмана-300 лв при подписване на нов договор дори и при тарифата,на която съм аз-юнивърсити,14 лв на месец таксата.смятам,че е добре и февруари го вземам.дано не спре да работи заради обстановката на работното ми място:|знам,калъфче,но нали ще се налага да се вади все пак:D
300лв. е, ама за 2г. договор ;)
Ами то малко в кръга на шегата,но щом най-голям е проблема с прашното работно място се въоръжи с два телефона :P Наскоро си купих за работен Sony Ericsson J132 прахоустойчива клавиатура,прекрасна батерия,наистина телефоните които съм ползвал досега не са имали такава батерия-телефон точно отговарящ на твоите критерии ;)
вярно е за 2 години,но така или иначе щях пак да го подновявам,така че сонито ми идва като бонус(yes)
Аз бих те посъветвал да не се връзваш с двугодишен договор,очаква се намаляване на цените и нови абонаментни планове съвсем скоро.
А де,точно затова си мислих днес:DДрастично щяха да падат цените,Европата настоявала,с най-скъпи разговори сме били на минута и още,и още...Януари мина,февруари тръгна-НЯМА НИЩО!!!Явно ще протакат до последно,докато не започнат дела срещу тези наще кръвопийци.Ако имаш някаква конкретна информация,моля те,сподели(yes)
Информацията,която имам е за април,но нищо повече не мога да ти кажа.Аз също мисля да взимам нов тел,но чакам намаленията : ) А иначе още от утре ще има нови планове във Виваком,но искам да видя отговора на Глобул и Мтел,а пък и не мисля,че това е финално намаление.Можеш да погледнеш тая тема http://www.mobilebulgaria.com/forum/read.php?cat_id=1&parent_id=379223&view=1&forum_orderbyparam=0&offset=0
Здравейте!От известно време в "Актуализация на системата" ми исписва "Налична е актуализация 4.0.2.А.0.62 Не ми позволява да изтегля тази актуализация директна на телефона,а трябва чрез компютъра.Не съм наясно,каква е тази актуализация,това новия софтуер на Андроид ли е?И ако не е когато има нов софтуер може ли да ми кажете какво трябва да ми исписва за да знам че става въпрос точно за него;) благодаря ви предварително(yes)