P1i
Re: Sony Ericsson P1i
Затова има и от двата варианта.
Ползвал съм много апарати със сензорен дисплей. Според мен е много удобно. Ако мога да избирам ВИНАГИ БИХ ИЗБРАЛ СЕНЗОРЕН.
Въпрос на личен избор. Изказвам лично мнение!
Ползвал съм много апарати със сензорен дисплей. Според мен е много удобно. Ако мога да избирам ВИНАГИ БИХ ИЗБРАЛ СЕНЗОРЕН.
Въпрос на личен избор. Изказвам лично мнение!
И аз я четох. Много е добра:). И в Компютър Билд имаше подобна. Ники май е точно такъв-нападна ме на майка, наричайки я травестит.:) Смешно!:( Тъжно по-скоро. Има господ. Точно когато четях мнението, видях, че форумът е бъгнал и имам права в СЕ. Успях да изтрия мнението, но ако някои иска да го види-пазя си го. Мога да го пратя.
Има го в Германос за 899лв. с абонаментен план и 999лв. без. Много добра цена, когато излезе Р990 беше много повече, даже 5 месеца след премиерата му аз си го взех за 1060лв. Имат го в наличност, днес ще ходя да го видя, въпреки че четох едно ревю, където пише, че нищо не е бутнатн по-софтуера.
Eto o6te nqkolko snimki s telefona:
http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml#14825
http://www.mobile-review.com/fullnews/main/index_eng.shtml#14825
Нaистина ли го имат в наличност и успя ли да го разгледаш?Във френския expansys вече се продава за 535 евро,което е по-скъпо отколкото в Германос.
Да, ходих да го видя. Има го само в магазина в мола, в другия го няма. Но не съм очарован. Просто си представи Р990 с по-добра камера(снима доста добре, но се управлява трудно, само с дисплея), малко по-добър екран(наистина е по-пъстър и по-лесно се работи само с пръст), режимът на готовност може да бъде не само с 4 икони, но и с 12, има една стрелка. Като по снимките. Минуси-работи много бавно, софтуерът е абсолютно същия като на Р990, кофти звук. Дизайнът е страхотен.
Иконите би трябвало да са 15,а иначе нормално за бавността-процесора е все същия.Все пак са добавили доста повече RAM за разлика от Р990,успя ли да доловиш някаква съществена разлика заради това освен очевидното по-добрия мултитаскинг?
V koi ot molovite go ima?:))
Мола във Велко Търново.
Ot tam mi kazaha 4e ne sa go polu4avali !!