P990i
Re: Sony Ericsson P990
Единствено дизайнът му куца, иначе телефона е страхотен. От една трана малко тъпо е, че е с новата версия на Симбиан, защото няма много приложения пригодени за нея.
Вижте как върви Ubuntu Linux на P990 с малка хардуерна намеса http://www.youtube.com/watch?v=QyVJgw-H5l8&mode=related&search=
Mislia da si go kupia.Niakoi ima li zabelejki kam telefona.Problemi s wi-fi.Probval li e niakoi da polzva skype prez wi-fi?Starite prilojenia ne varviat li na novata Symbian?
А слушалките му имат ли силен бас на 22000MHz,като ония на Sony,с които любезно ни
запозна преди време?
" Друг важен елемент са самите слушалки, те имат огромен диапазон, типичен за SONY, и на практика хващат дори 19MHz честоти, откъдето идва и огроминия бас, но за да не ви кънтят ушите горната граница е 22000MHz"
Marseille, какво би казал за горното? Това
са слушалките,с тях ще можеш да слушаш
дори сигнали от извънземни.
-----------------------------------------------
Абе пичове,като продавах музика на стария битак до театър София и по цели нощи компилирах на слушалки Пайъниър монитор Ц 10-кожа от кенгурова торба,3-лентови, 20Hz-20kHz (КАКВИ МЕГАХЕРЦИ,БЕ,ИЗТРЕЩЕЛЯЦИ?!) вие сте се гушкали при топлите цици на мама- да ви е жива и здрава и да продължава да си ви чува дома...
Не се разпростирайте върху спецификацийте на черната техника,играйте си с телефончета.
И за да не е безсмислен спам-Р990 го изтървах,но Р1 е в джоба ми.Радвам му се толкова,колкото бих се радвал лани на стария.
запозна преди време?
" Друг важен елемент са самите слушалки, те имат огромен диапазон, типичен за SONY, и на практика хващат дори 19MHz честоти, откъдето идва и огроминия бас, но за да не ви кънтят ушите горната граница е 22000MHz"
Marseille, какво би казал за горното? Това
са слушалките,с тях ще можеш да слушаш
дори сигнали от извънземни.
-----------------------------------------------
Абе пичове,като продавах музика на стария битак до театър София и по цели нощи компилирах на слушалки Пайъниър монитор Ц 10-кожа от кенгурова торба,3-лентови, 20Hz-20kHz (КАКВИ МЕГАХЕРЦИ,БЕ,ИЗТРЕЩЕЛЯЦИ?!) вие сте се гушкали при топлите цици на мама- да ви е жива и здрава и да продължава да си ви чува дома...
Не се разпростирайте върху спецификацийте на черната техника,играйте си с телефончета.
И за да не е безсмислен спам-Р990 го изтървах,но Р1 е в джоба ми.Радвам му се толкова,колкото бих се радвал лани на стария.
nqma zabelejki super e wi-fi-to i skype i opera i e-mail viewer.vsi4ko e perfekt.Stahotna kombinaciq mejdu biznes telefon i multimediq s qka bateriq.
Sony Ericsson P990
Чух ,че на този смарт често след инсталация на СмартМуви тела забивал при плейване на ави.
Вярно ли е това , а при В950и има ли го този проблем.
Вярно ли е това , а при В950и има ли го този проблем.
С последния фирм няма проблем, но съм плейвал само малки по резолюция видеота, с по - големи може и да има проблем, не знам.
Не е истинско филмчето ;)
-
- Регистриран: 07 окт 2007, 14:11
telefoncheto bez kapacheto e super qko
Nqkoi moje li da mi kaje zaslujava li si telefona ili da iz4akam da padne cenata na P1i?Po 4ujdi forumi 4eta 4e malko software mu e bugav!!!A i malko vida mu e zle-golemi4uk e!!!Molq nqkoi koito go polzva da spodeli kude sa mu slabostite!Predimstvata sa qsni i o4evidni:)Blagodarq!