Печалбата на Sony Ericsson расте
Re: Печалбата на Sony Ericsson расте
Абе по-добри от СЕ няма то се вижда. И сега на пазара за двойно по-малко пари колкото струват сега някой от нашумелите нокии може да си вземете СЕ който ги превъзхожда по камера, памет, функции, звук дори и още много други показатели. Просто няма какво да спорим, хората които харесват нокиа са смотаняци които робуват на марката може би защото тя беше и една от първите дошли в БГ и си мислят че като дадат 600лв за някоя нокия с 32 памет без слот и едва 1.3 камера са направили големия удар. Нама да сравнявам какъв СЕ може да се вземе за същите пари всички знаете К750, Д750, и още К-та и W-та.
Евала...много добро мнение.
mnogo e dobro
no mislish li che niakoia tuxlena glava shte se syglasi s mnenieto ti
tezi hora na chernoto kazvat bialo chesno
no mislish li che niakoia tuxlena glava shte se syglasi s mnenieto ti
tezi hora na chernoto kazvat bialo chesno
:-)
това предполагам си го чел в списание ''Нокия не могат да правят мобилни телефони''
това предполагам си го чел в списание ''Нокия не могат да правят мобилни телефони''
hxhaxha ;) male taia "nadprevara" tuka v toq forum m/u SE i Nokia mai nqma da spre nikoga. Vse 1 i syshto.To bratche stava banalno ebati...
Mi neka i SE se naradvat na malko poveche pechalbi :-) Nokia sa na vyrha i vinagi shte si ostanat tam. A otnosno izostavaneto na Nokia,mai si jestoko zabluden.Kude "prochete" takova neshto ? Mai slushash i ne vqrvash na "ochite si" .. !?
Mi neka i SE se naradvat na malko poveche pechalbi :-) Nokia sa na vyrha i vinagi shte si ostanat tam. A otnosno izostavaneto na Nokia,mai si jestoko zabluden.Kude "prochete" takova neshto ? Mai slushash i ne vqrvash na "ochite si" .. !?
abe ama sa kato prochetoh povecheto temi,lelee.... vie samo cenata gledate. Mi hubavo, neznam kakvo se lyjete da vzemate po-evtino,to vinagi e po-skapanoto!! No shte dadete nqkoi lev otgore i shte znaete che e NOKIA nai-dobriq telefon... male tyka e palno s kompleksari,nqma da cheta poveche i da se nervq.