Появиха се още снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD

E34v8
Регистриран: 02 окт 2009, 11:58

Re: Появиха се още снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD

Мнение от E34v8 » 13 дек 2011, 22:26

Щото сега Саджем държат пазара за телефони...

walkmen
Регистриран: 27 фев 2010, 00:49

Мнение от walkmen » 14 дек 2011, 02:04

много разтегнахме но все пак.
Sagem - развитие и поддръжка на системите и навигацията на подводници клас "скорпион"
Sagem - същото като предходното само че за бойни хеликоптери системата се именува "STRIX".
Sagem - случайно да си се возил в "AIRBUS"?
Не всичко започва и свърша с андроидчето и новото моделче смартфонче.Остана да кажете че и те ще фалират понеже нямат нов модел ултра , гига , хипер андроид 0101/кекса на баба с вишни/ смартфон който чака ъпдейт до ментовия чай.

makeno
Регистриран: 15 дек 2006, 12:37

Мнение от makeno » 14 дек 2011, 14:19

Не искам да се заяждам, но в българския език няма думичка, на която множественото число да завършва на й. Когато в някой пост тази елементарна грешка се повтаря непрекъснато е по-дразнещо от писането на латиница :)

v90
Регистриран: 03 яну 2011, 14:39

Мнение от v90 » 14 дек 2011, 16:38

Хубав телефон, с изчистен дизайн типично за Сони Ериксон.Този път са се постарали и телефонът впечатлява на само с дизайна ,а и с параметрите си-двуядрен процесор 1,5 GH,12 MP камера,HD дисплей.Спокойно може да се конкурира с топмоделите на Самсунг и HTC.

walkmen

Мнение от walkmen » 14 дек 2011, 19:31

всичко започна от ъпсурдните изказвания за фалит и едва ли не свършека на света от снимката на педполагаем смартфон.Изброих в няколко изречения в какво наистина се разгръщат интересите на въпросните фирми с което се надявам че ще секна идиотските изказвания за фалити и крилати фрази от рода на "залязваща империя", за да може наистина да се коментира съществено и дебатно.Това че на някой не му допада дизайна на предполагаем модел, или преполагаемите му характеристики не означава че е крах за фирми ,чиито интереси са много по-сериозни от реализирането на някакво си смартфонче.Това е просто още един начин да се грабне моментната вълна за да изкарат някоя пара отгоре.Безумно е да слагаш кръста на фирма понеже знаеш че тя прави прахосмукачки или крушки а пък те точно сега не се търъсят.Представите на повечето из този форум за Сони , Ериксон и Сажем започват и свършват с Кореком и доларите на мама и тати от Либия.

walkmen

Мнение от walkmen » 14 дек 2011, 19:36

Извини ме че те дразня.28 год не съм живял в татковината , позабравил съм езика.

Navo
Регистриран: 09 ное 2004, 22:03

Мнение от Navo » 15 дек 2011, 18:56

@walkman
Ами вместо да се дразниш на коментара ми, не го вади от контекста на новината. Факт е, че вече Sony-Ericsson, които бяха един от най-големите играчи в света на мобилните комуникации за крайните потребители, вече няма да съществуват. [B]Да съм споменал нещо за Sony или Ericsson?!?[/B]
Вида на този конкретен телефон не е поводът за първият ми коментар. Просто най-вероятно, ако види бял свят, ще е последният или предпоследният съвместен модел на венчъра на двете компании (наречен от мен империя, леко преувеличено). И, да, за съжаление, телефонът следва тенденцията, която погреба компанията - изостаналост спрямо конкуренцията.

edis_feyziev
Регистриран: 18 яну 2007, 11:48

Мнение от edis_feyziev » 15 дек 2011, 20:55

Ква империя ва гони ??? Sony купиха Ericsson, не можахте ли да разберете коя е по- голяма ? Много сте интересни. Кви залези кви империи ва гонят? Явно сони са решили печалбата да остава само за тях, а и никаква империя не са били, ако стане чак сега може да стане след като купиха ериксон.

vladovn
Регистриран: 24 окт 2005, 21:47

Мнение от vladovn » 15 дек 2011, 21:18

[Quote]Автор: edis_feyziev
Публикувано: 15.12.2011 20:55

Ква империя ва гони ??? Sony купиха Ericsson, не можахте ли да разберете коя е по- голяма ? Много сте интересни. Кви залези кви империи ва гонят? Явно сони са решили печалбата да остава само за тях, а и никаква империя не са били, ако стане чак сега може да стане след като купиха ериксон.[/Quote]

Малко трудно sony ще купят ericsson. Всъщност изкупиха 50% дяла на ericsson в SE. Ericsson не се е продавал, компанията има годишна печалба, каквото sony имат в мокрите си сънища.

Отговори