Появиха се още снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD
Появиха се още снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD
Залезът на империята...
Микро сим, липса на SD карта, без gorilla glass, пластмаса и за капак - несменяема батерия. (no)
Микро сим, липса на SD карта, без gorilla glass, пластмаса и за капак - несменяема батерия. (no)
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
-
- Регистриран: 03 авг 2006, 20:11
Re: Появиха се още снимки на Sony Ericsson Xperia Arc HD
но не можем да отречем,че дизайна е готин,особено с тази прозрачна ивица :)
Ужасен е :S... какво да не са уволнили дизайнерите на старата визия. къде изчезнаха анатомичните форми и удбството в ръка....Този квадрат е ужасен и харектеристиките му също!!!! SONY събудете се!!!:S(no)
Чак пък ужасни...
-
- Регистриран: 18 яну 2007, 11:48
Sony е най-великата марка за електроника.... Дано да видим хубав телефон, "Японски " с логото Sony . Надявам се да ги оптимизират с телевизори лаптопи и други устройства.
Беше най-великата... Като техен почитател ме боли,но това е истината...Губят позиции на всички пазари- смартфони,телевизори,автомобилно аудио...
губят позиций спрямо какво?Истината е че sony никога не са били ширпотреба.Радвам се че се концетрират в това което могат най-добре, разработка и технологий за висококачествени продукти ,интегрирани и синхронизирани дори с уредите в домът.Sony работят по цялостни решения.Щом визираш телевизорите,авто аудио , ами продажбата и разработката на телевизори е може би около 3% от това което наистина правят Sony.
[Quote]Залезът на империята...[/Quote]
чий залез?Коя империя?
В Япония с това име се наричат хора които са изключително иновативни , свободомислещи , креативни. "Залязващата империя" е собственик на на 900 компаний в света на развлекателния бизнес.Много сте ми интересни когато погребвате и четете помен, очаквам в скоро време някой от вас жито да раздаде за Нокия и Сони.Пълно със семинаристи.
чий залез?Коя империя?
В Япония с това име се наричат хора които са изключително иновативни , свободомислещи , креативни. "Залязващата империя" е собственик на на 900 компаний в света на развлекателния бизнес.Много сте ми интересни когато погребвате и четете помен, очаквам в скоро време някой от вас жито да раздаде за Нокия и Сони.Пълно със семинаристи.
Аз някъде писах, че при телефоните Ериксон, (според мен) бяха по-успешни.