Преносимост на номерата, но само за GLOBUL и vivatel?
Преносимост на номерата, но само за GLOBUL и vivatel?
Mtel все по усърдно се бута към ръба на безданна яма.
Re: Преносимост на номерата, но само за GLOBUL и vivatel?
abe spored mene dovodite sa si dosta osnovatelni/.. v kraina smetka baq vajni kleki sa se na m-tel... i raz4tat 4e tva koeto se govori i tn prez tqhnat mreja 6tese opazi... da ne govorime 4e i tova e vqrno ... nikoi nee uto4nik nikade kakvo 6te stane s tarifite koito sa sa osnovna4ast ot pazara... s prefernciite kam opredeleni nomerai opredeleni mreji... kvo 6te stane s loop naprimer !?!? ako daden abonat se mahne otm-tel a si zapazi loop nomera... neka da gi motat s godini poneje se se byrza da se pravi ne6to "evro" a nikoi nee pomislil kakva ka6a 6te se polu4i s taq typotiq kadeto q izmisliha... prenosimost.... koqto 6tese polzva ot 10 15 % o vsi4ki abonati v bg nai mn... nenujni usiliq i sredstva spored mene... a vliqnie vurhu cenite (na dolu razbira se) nqma da ima nikakvo... a dori moje i obratnoto da se o4akva... kakto s rouming tarifite...vse typotii koito ne s prilojimi v na6te usloviq.... ama koi go interesuva nali evropata taka e kazala..
"... nikoi nee uto4nik nikade kakvo 6te stane s tarifite ... "Че кво ме интерсуат тарифите Който си харесва тарифата да си стои на нея Който не да се маа Особено от Мтел Тва е истината Юридически фатки ми праят Мтел шото все едно сами да си го тикнат отзад големиот уй Нема връзка тарифа - номер тва е пожелание Кеф ти преносимост , кеф ти тарифа Кеф ти Мтел Ами стои си на Мтел и не бега към друг кат го кефи тарифата Който не го кефи бега при другиот оператор Страаааааах страаах с 1 /2/ думи
тези мошеници от м-тел ги е страх,че повече от половината им клиенти ще се махнат от тях, жалки сте господа от мтел, колкото и да се дърпате пак ще го отнесете, въпрос на време е, имате късмет че все пак е България, в щатите досега да са ви наложили страхотни глоби, просто поне сега се засрамете, стига кражби от хората, опомнете се, вие не сте оператор номер 1 вече, избийте си тази фантазия от празните ви алчни глави
Това според мен е голяма тъпотия! Тея от евросъюза нямат ли си друга работа, те още малко и данък на въздуха ще наложат. Невиждам къде е смисъла на тея прехвърляния, след като може да отидеш на магазина и да си купиш пакет какъвто ти сърце иска. На мен лично 32 стотинки които давам на М-тел са ми доста добра и нормална цена. Приятна вечер.
За разлика от теб някой хора използват телефон за бизнес и не могат да си позволят смяна на номера!!!!Иначе отдавна да са отлетяли от ментел!!!!
Щом в цяла Европа има подобно нещо нормално е и тук да се случи!Вместо да се ослушват господата от ментел да вземат наистина да покажат,че имат капака достойнство!!!Така или иначе паднаха достатъчно в очите на клиентите си!!!!
Защо Вивател и Глобул не ги е страх както Мтел????Запитвал ли си се????
Щом в цяла Европа има подобно нещо нормално е и тук да се случи!Вместо да се ослушват господата от ментел да вземат наистина да покажат,че имат капака достойнство!!!Така или иначе паднаха достатъчно в очите на клиентите си!!!!
Защо Вивател и Глобул не ги е страх както Мтел????Запитвал ли си се????