PriVileg ZM-90

lordvlado70
Регистриран: 19 мар 2008, 06:44

Re: PriVileg ZM-90

Мнение от lordvlado70 » 16 ное 2010, 18:33

Аз ползвах такъв апарат от април 2008 г, до онзи ден. Смених го след като си купих новия SM1, стария просто ми омръзна. Не съм получавал оплаквания, че отсреща се чува бучене или тем подобни. С едно зареждане, рядко говорене и без бъзикане батериите карат по 5-6 дена. Не съм доволен от кабела за зареждане, има мини USB стандарт, него да бяха ползвали. Радиото хич го няма без външната антена, а телевизията (тя няма как без антена) е супер за модела. Веднъж в Търново хванах към 6-7 ефирни ТВ на мн прилично качество. Камерата е зле, ама е телефон, а и ако не бъркам беше от първите модели. Сигурно има още добри и лоши страни ощ, аз бих казал хубаво е телефончето.

ECONT Силистра
Регистриран: 05 мар 2009, 14:37

Мнение от ECONT Силистра » 26 ное 2010, 00:12

От почти три години ползвам телефони с две сим карти. Това беше първия ми телефон, и съжалявам, че го продадох. Звука е силен, качество и добра цена.
ЕДИНСТВЕНО ТОЗИ МОДЕЛ, ПРИ РАЗГОВОР ОТ ЕДНАТА КАРТА, МОЖЕШЕ ДА СЕ ПРИЕМА ПОВИКВАНЕ И ОТ ВТОРАТА. ТОЕСТ ПРИ РАЗГОВОР, АКО НЯКОЙ ПОЗВАНИ НА ВТОРАТА КАРТА, ПЪРВИЯ РАЗГОВОР МОЖЕ ДА СЕ ЗАДЪРЖИ И ДА СЕ ОТГОВОРИ НА ВТОРОТО ПОВИКВАНЕ.
За съжаление, в следващите модели, който имах този вариант го няма.

nichkataaa
Регистриран: 03 сеп 2010, 14:12

Мнение от nichkataaa » 18 апр 2011, 12:51

Trqbvami zarqdno za PriVileg ZM-90......Ako nqkoi ima da mi pishe na skypa niki_5555.....

Отговори