Здравейте,
губи ми се обхвата на телефона - поглеждам в един момент и няма чертичките. Става на различни места в София.
Смених и с нова СИМ карта.
Моля за идеи някой ако се е сблъсквал.
Ъпдейтнал съм всичко като системни ъпдейти.
На колцентъра на Сони казаха, че нямат такъв проблем от други потребители.
Мерси!
Проблем с обхвата на Sony Xperia XZ
Re: Проблем с обхвата на Sony Xperia XZ
Погледни каква ти е силата на сигнала в настройките на телефона.
Re: Re: Проблем с обхвата на Sony Xperia XZ
105 dbm, 35 asu
LTE
7.1.1 adnroid
LTE
7.1.1 adnroid
Re: Re: Re: Проблем с обхвата на Sony Xperia XZ
Колега я пробвай да минеш на 3г мрежата и виж дали там ще работи.Също пейстни настроиките от нея.
Re: Re: Re: Re: Проблем с обхвата на Sony Xperia XZ
-77 дб, 18 asu
докато пишех: -71 дв 21asu
HSPA+
Иначе преди да забие обхвата, си работи и на 3Г съм го държал с ръчно избиране и на 4Г. Не мога да хвана зависимост.
Мерси!
докато пишех: -71 дв 21asu
HSPA+
Иначе преди да забие обхвата, си работи и на 3Г съм го държал с ръчно избиране и на 4Г. Не мога да хвана зависимост.
Мерси!
Re: Re: Re: Re: Re: Проблем с обхвата на Sony Xperia XZ
Стойностите изглеждат нормално , но все пак преди време имах проблем с кабела който свързваше антената с платката на телефона на Z3 и правеше подобни номера.Но това може да,се види като се отвори телефона.
Re: Проблем с обхвата на Sony Xperia XZ
Мани ги тия от кол центъра на Сони, естествено че това ще ти кажат. Този модел на Сони е доста проблемен относно приема на мобилен сигнал, много често го губи на места на които други модели не изпитват подобен проблем. Най-вероятно се дължи на новия дизайн и по конкретно на металния гръб който екранира мобилния сигнал. Антената е разположена в долния край където е пластмасовата лента. Така че това си е конструктивен дефект и трябва да се примириш с него.
Re: Re: Проблем с обхвата на Sony Xperia XZ
Колега,аз съм със XZ от февруари месец го ползвам и досега нито веднъж съм имал проблем с обхвата нито в България,нито в чужбина съм имал...където и да отида винаги обхвата ми е бил около 2-3 чертички на 3G и LTE.(yes)
SONY XPERIA 1 V ANDROID 14