Satio
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
Re: Sony Ericsson Idou
Какво тук бе човек?Какво тук...?
Човека ти е изтипосал снимките невиждаш ли?Немога да ви разбера вас що за хора сте,да казвате на бялото-черно.Съвсем малка,почти незабележима разлика има между снимките.
Човека ти е изтипосал снимките невиждаш ли?Немога да ви разбера вас що за хора сте,да казвате на бялото-черно.Съвсем малка,почти незабележима разлика има между снимките.
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Еми да, точното потвърждение на моите думи. Някои, който може да снима, може с телефон да изкара по-добри снимки от някой, който не е пипал апарат през живота си.
А тук случаят е подобен. Ако случайно не сте забелязали снимките от c905 са възможно най-перфектните, които този телефон може да изкара, докато тези от Canon-a са под средното ниво, на което е способен. Дори да не разбирате от снимки и да не можете да усетите тази разлика с просто око, винаги можете да прочетете коментарите и мнениеята отдолу и да се осветлите по въпроса.
Не знам кой би могъл да допусне, че разликата между камерафон и полупрофесионален дигитален фотоапарат на един от лидерите в бизнеса е ''малка, почти незабележима''. Очевидно е, че резултатите от това сравнение са доста... манипулирани. То аз така и от iPhone ще изкарам по-добри снимки от Canon.
А тук случаят е подобен. Ако случайно не сте забелязали снимките от c905 са възможно най-перфектните, които този телефон може да изкара, докато тези от Canon-a са под средното ниво, на което е способен. Дори да не разбирате от снимки и да не можете да усетите тази разлика с просто око, винаги можете да прочетете коментарите и мнениеята отдолу и да се осветлите по въпроса.
Не знам кой би могъл да допусне, че разликата между камерафон и полупрофесионален дигитален фотоапарат на един от лидерите в бизнеса е ''малка, почти незабележима''. Очевидно е, че резултатите от това сравнение са доста... манипулирани. То аз така и от iPhone ще изкарам по-добри снимки от Canon.
Или аз ще ти го обесня по друг начин:
Идваш при мен, давам ти един никон с 3 обектива , ти си избираш кой да сложиш, а аз ще снимам с.............. к810 (това ми се намира в чекмеджето като резерва) и след това сравняваме.
Само да спомена ,че първите 1000-2000 снимки с дслр-а ми бяха отвратителни........
Надявам се да разбереш какво се опитам да ти обесня, а такива ревюта мога да ти намеря поне 12-13 (толкова съм чел аз) веднага!!! Даже едното беше с апарат за 7-8к........
Идваш при мен, давам ти един никон с 3 обектива , ти си избираш кой да сложиш, а аз ще снимам с.............. к810 (това ми се намира в чекмеджето като резерва) и след това сравняваме.
Само да спомена ,че първите 1000-2000 снимки с дслр-а ми бяха отвратителни........
Надявам се да разбереш какво се опитам да ти обесня, а такива ревюта мога да ти намеря поне 12-13 (толкова съм чел аз) веднага!!! Даже едното беше с апарат за 7-8к........
Точно с DSLR мога да изкарам по-лоша снимка от всеки 2МП камерафон. Ама то всичко е до онова нещо там отгоре , фенер ама ней баш сякаш фенер ама пак свети ма**** му как ги мислят тия раути ни мий ясну. Всъщност как може да се сравнява огледално-рефлексна със сапунерка и дори да е Palmolive.
-
А бе човек, все си мисля, че ако си намериш телефон с ксенон, ама да има опция ксенона да ти свети постоянно, ще си най-щастливият човек на света. То ше е по-добре от фенерче бе :)
pavqtefo 12m kame. radvamse 4e bie samsug i nokia . 1 izka sony erikson takav telefon
-
Еми да ама както изглежда май и Samsung са запланували 12mpx модел за тази година. При забавянето на моделите на SE + информацията кога се очакват телефони със софтуер на sf, определено моделът на Samsung ще дойде първи на пазара, което ще направи и цената му по-конкурентна за излизането на Idou, понеже си мисля, че най-вероятно моделът на Samsung няма да е smart :?
Май SE ще си останат първи само по анонса на 12mpx модел, ама аз така и очаквах. В положението, в което са Samsung в момента, забавяне или грешка ще бъде много фатално, докато ако са безупречни сериозно се насочват малко по малко към лидерското място.
Май SE ще си останат първи само по анонса на 12mpx модел, ама аз така и очаквах. В положението, в което са Samsung в момента, забавяне или грешка ще бъде много фатално, докато ако са безупречни сериозно се насочват малко по малко към лидерското място.
koga da go 4akame kato cena
3 тото тримесечие за около 1200 лева
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
Преди ли,след него ли ще дойде моделът на самсунг,съмнява ме да е с по-добри характеристики от Idou-то.Дори и да дойде преди него няма да е фатално.