Satio
Re: Sony Ericsson Idou
Жалко, че не е с OLED дисплей :(
Но Sony като са заявили, че няма да произвеждат телефони с OLED дисплеи...
А инак телефона си е супер :D Точно такива "ръбести" ги обичам GSM-ите xD
Но Sony като са заявили, че няма да произвеждат телефони с OLED дисплеи...
А инак телефона си е супер :D Точно такива "ръбести" ги обичам GSM-ите xD
Превюто в та ме изпълва с очакване. Много приятен телефон.
http://www.gsm arena.com/sony_ericsson_satio_idou-review-358.php
http://www.gsm arena.com/sony_ericsson_satio_idou-review-358.php
Не знаех, че от от SE са се отказали от плановете си да използват Symbian^2 за Satio.
Има известен резон в техните действия иначе модела щеше да се забави още повече, но от друга страна съм леко разочарован, макар че са внесли известни подобрения в интерфейса на Symbian S60 5th edition.
Има известен резон в техните действия иначе модела щеше да се забави още повече, но от друга страна съм леко разочарован, макар че са внесли известни подобрения в интерфейса на Symbian S60 5th edition.
ГСМ с ОС,с такъв дисплей,камера и ксенон и още сумати неща,а да е с:
Battery: 1000 mAh (BST-33 - още от времето на моя П990 - модел 2005 :))
Като се появи само да не кажат,че режим на готовност е 400 часа,както сега определят за повечето си модели...
Поне да бяха сложили батерията от xperia...
Battery: 1000 mAh (BST-33 - още от времето на моя П990 - модел 2005 :))
Като се появи само да не кажат,че режим на готовност е 400 часа,както сега определят за повечето си модели...
Поне да бяха сложили батерията от xperia...
CPU - ARM Cortex-A8 600 MHz processor; 3D Graphics HW Accelerator
Мен пък много не ме изпълва с очакване като му свалих снимките.. като камерофон сред телефоните е най-добрия за сега, но пак посредствена работа - отново е използван евтиния чип на CMOS матрицата вместо CCD, за оптиката също не се споменава,а пък за оптична стабилизация и експонаций да не говорим... изобщо още дълго ще се чака за нещо качествено.
Не забравяй, че това не е финална бройка.
А Satio с капацитивен или резистивен дисплей е?
По напред в темата сме писали, че устройството ще е с резистивен дисплей. За целта ще разполага със стилус (писалка), която ще се окачва отдолу на телефона.
Мерси за бързия отговор. Съжалявам, но не можах да прочета цялата тема поради лиспа на време.