Satio
Re: Sony Ericsson Idou
Май някой търси под вола теле. Това не са пълните характеристики на телефона.
Нали не смятате, че му липсва USB, освeн ако не се ползва Bluetooth или наскоро разработената безконтактната технология TransferJet от Sony.
Нали не смятате, че му липсва USB, освeн ако не се ползва Bluetooth или наскоро разработената безконтактната технология TransferJet от Sony.
Как видя оптиката, разпозна ли матрицата?
Реално борбата с мегапиксели е по-скоро за престиж, но все пак какво лошо има да 12мрх, да не би да предпочиташ 1.3 мрх или VGA.
Реално борбата с мегапиксели е по-скоро за престиж, но все пак какво лошо има да 12мрх, да не би да предпочиташ 1.3 мрх или VGA.
Как видя оптиката, разпозна ли матрицата?
Не ти ли прави впечатление големината и?
Да си виждал оптика на добър фотоапарат с тази големина? по скоро това е реклама.. ако някой иска качество, няма да си вземе телефонче и да се заблуди от цифрата 12... аз дори се съмнявам че това нещо има оптично приближаване
Не ти ли прави впечатление големината и?
Да си виждал оптика на добър фотоапарат с тази големина? по скоро това е реклама.. ако някой иска качество, няма да си вземе телефонче и да се заблуди от цифрата 12... аз дори се съмнявам че това нещо има оптично приближаване
Така като си видял физическата големина на матрицата можеш ли да ми кажеш, колко е голям сензора 1/1,8", 1/2,5'', по-малък, по-голям.
Не говори празни приказки.
За оптичен зуум никой не говори.
П.п. За Ксенон светкавицата няма ли да кажете, че не е подходяща за запис на видео?
Не говори празни приказки.
За оптичен зуум никой не говори.
П.п. За Ксенон светкавицата няма ли да кажете, че не е подходяща за запис на видео?
не, просто искам да ти кажа че телефоните са много далече от истинската фотография, без значение че се опитват да постигнат еди колко си на брой пиксели.. но това е разбираемо, защото едва ли някой ще носи телефон колкото раница :-)
Тук вече съм сагласен с теб. Да си стиснем ръцете.;-)
Те нямат нищо общо със сапунерките , а какво остава за истинска фотография. Според мен за излишни тия 12МП и вместо тия измислени камери да почнат да слагат хубави батерии в тия телефони.
Наистина добро телефонче.Всичко, което ми е нужно - Wi-Fi, голям дисплей, силна камера и едно много важно нещо - ксеноновата светкавица!
Само дано цената е ниска, за да има продажби от тяхна и покупи от наша страна! :P
Само дано цената е ниска, за да има продажби от тяхна и покупи от наша страна! :P
SX_1000: Ей приятел не ми се прави на голям разбирач,ако обичаш!
-
- Регистриран: 06 яну 2009, 19:28
Абе SX-1000 ти си бил голем разбирач бе! Вземи не занимавай хората с твойте тъпи мнения.Много ги разбираш ти камерите на телефоните.Пиши си там във форума на на най-смешния телефон,излизал някога на пазара и си трай!!!Чак па никоя камера на телефон не правила същите снимки,като на фотоапарат?! Лелелеле вземи се скрий бе момче!