Satio
Re: Sony Ericsson Idou
И аз така помислих, но да питам всепак! Ти си парвия който ми казва, че харесва червен тел! Но това е вапрос на вкус, на мене ми харесва черен защото е по стилно! Но това както таказах е вапрос на вкус!
То и черното ми харесва,но най после да видя един червен телефон който не е много женски.Досега само съм виждам червени които са със по светло червен цвят и чисто женски.
Имам един малко тъп въпрос.Нали Сатио е като обикновените телефони и подържа бг menu.Защото ако е както при Xperia X1 за да сесмени езика трябва преинстралация.
-
- Регистриран: 24 сеп 2009, 09:13
Има Българско Меню, защото е Symbian телефон.
Най после излезе в продажба 550 евро :)
честито на чакащите телефона:)
Най после излезе в продажба 550 евро :)
честито на чакащите телефона:)
Ще гушна букета, ако прочета още такива глупости. Кажи ми - защо Samsung OmniaHD няма бг меню, ако е вкаран от чужбина? (whistle)(whistle)(whistle)(whistle)(cyber)
ще може ли да се гледа тв. на него и да се записва HD видео? Някой знае ли нещо по въпроса...
-
- Регистриран: 24 сеп 2009, 09:13
за HD не за ТV да :)
На Satio между другото процесора и видео картата им са еднакви с няколко модела телефони това са iPhone3GS Samsung HD и Nokia N900.можете да го пишете в спецификациите на телефона.
На Satio между другото процесора и видео картата им са еднакви с няколко модела телефони това са iPhone3GS Samsung HD и Nokia N900.можете да го пишете в спецификациите на телефона.
Я кажете вярнолие,че е отложен за 16 октомври излизането му?
"...и видео картата.." ХАХАХАХАХХАХАХХАХАХ. Какво повече да кажа?
Re6ih da mu go spestq, no ti ne mu go (whistle)