Satio
Re: Sony Ericsson Idou
Зико-Бербатов престани да пишеш на латиница! Поне като си сложил снимката на Бербо пиши на кирилица!!!!Съжалявам,че е извън темата,но всяко нещо си има граници! Живеем в България и трябва да уважаваме азбуката на родния ни език!
Някой знаели кога ще излиза във България?
От другата седмица щели да го продават в Германос.Мисля че ще успея да го разчовъркам, а ако го продават и на изплащане сигурно ще го взема.
Вих каталога им .Който ти каза,че от другата седмица започват.До колкото знам това за 16-ти октомври е само за Англия.
телефона вече се предлага в англия в неделя го видях в магазин на водафон на договор, разбира се,доста добре изглежда но нямах време да го разглеждам подробно,а иначе сериозно се замислям да ли да не си го взема макар че съм хвърлил око на н900
тази седмица триабва да излезе в България цена му ше бъде 1200лв(blush)
Ако Ви удовлетворява Глобул при тях скоро ще го намерите с програма [B]Национал 100[/B] с цена 749.90 лв :)
Я кажете,защо като се зема на изплаще излиза със 100лв по скъп от колкото му е цената със договор.Имали вариант цената на изплащане да е същата като цената със договор тоест 749 лв.
Естествено, че ще бъде по-висока. Все едно взимаш заем - операторът слага надценка.