Satio
Re: Sony Ericsson Idou
Понеже,четох ,че има телефон със лихва 0 % тоест аз като го разбирам ще ми излези телефона на съотвената цена както по довогор.
Мм, незнам. Възможно е за някой телефон да са направили такава оферта, но по принцип е така, както писах в предишния си пост. :)
Извън темата:
Трябва да проучиш в магазина, какви са условията за лизинга с 0% лихва. Аз съм си вземал преди 2 години уред на лизинг с 0 % лихва от известна верига за техника. Лизинга нямаше ускъпяване, само се заплащаха таксите, които тогава бяха 76 лв. общо за двете години или по 38 лв. годишно, те са за обслужване на кредитната карта, която се издава към лизинга (говоря за процедура при ОББ).
Различните кредитни институции имат различини условия за това трябва да поразпиташ за тях.
Трябва да проучиш в магазина, какви са условията за лизинга с 0% лихва. Аз съм си вземал преди 2 години уред на лизинг с 0 % лихва от известна верига за техника. Лизинга нямаше ускъпяване, само се заплащаха таксите, които тогава бяха 76 лв. общо за двете години или по 38 лв. годишно, те са за обслужване на кредитната карта, която се издава към лизинга (говоря за процедура при ОББ).
Различните кредитни институции имат различини условия за това трябва да поразпиташ за тях.
drugata sedmica izliza i v germanos:):):)
за дизайн и за 12-ка камера 1200 лв:S,това си е пълна глупост,много слабо изпълнение,мнооого(angry),не си заслужава толкова пари,за същите пари,дори и за доста под 1000лв има модели,които ще го сложат в малкия си джоб:),о4аквах много пове4е от този модел,но напразно:|,дизайн и 12-ка камера,само това8)
Аз пък като видя да пише 12 мегапикселова камера в мобилен спирам да чета по-нанатък(cyber)(whistle)(no):X
Хахаха приятел ако случайно незнаеш в момента на пазара има точно два телефона които снимат перфекто единият е самсунг пиксон 12 и този телефон който нети харесва.Първо телефона въобще не е 1200лв и ако незнаеш всеки хубав телефон или по скоро от висок клас винаги като излези цената е такава.Всичко си е перфекно на телефона.Незнам какво нему харесваш.Сигорно,защото неможеш да го купиш.
хаха,приятел,аз когато съм купувал телефони над 1000лв ти сигурно тогава си ме4тал за такива само в сънищата:),не искам да спорим а и няма смисъл!! Ако правилно си про4ел написаното от мен за този модел трябвало е да разбереш за кво иде ре4,но явно само си го про4ел а не си вникнал в идеята!! Телефона е прекрасен като дизайн,камерата за снимки е 12-ка/не се знае какво ка4ество ще има,въпреки,4е е 12-ка/,за видиото няма какво да говорим-640x480-пълен ташак,телефон от такъв клас а да няма HD,смях,трети минус,няма DixX/XviD-плеър,да изброявам ли още(blush)?? Верно,4е с две годишен договор е под 800 кинта,но не там идеята приятел,с риск да се повторя:за един дизайн и една 12-ка камера/в която дълбоко се съмнявам дали има капацитет на 12-ка/ и нищо друго съществено не си заслужава 1000 и кусур,та това ми беше идеята приятел!! Пише ти го 4овек,който е сменил десетки телефони,на 40 години съм и не съм поредния хлапак,който си 4еше тук езика а пиша нещата такива каквито са!! Ако не верваш в писаното от мен,влез в сайта им и виж какво инфо дават за този модел!! Написаното до момента от мен е от сайта им,ако лъжат,лъжа и аз:P Следващия път помисли малко,когато пишеш коментар за нещо,убеди се дали е така и тогава драскай!! Хубав ден ти желая!!
Колко трудно е да постеш арената и да видиш качеството на снимките? Тогава няма да имаш съмнения, а ще си изгредиш мнение.
Явно и ти си от "заблудените" тук,няма да спорим,не виждам смисъла,но за едно ка4ество на снимките и видио 640x480,1200лв са пълен ташак!!:| Под 500 кинта за тези две функции има прекрасни фотоапарати(woo),но докато има глупаци,които да ска4ат за снимки на телефон така ще да е:S!! Да но си разбрал идеята на писаното от мен!!;)Хубав ден и на теб!!:)