Satio
Re: Sony Ericsson Idou
Да, а аз просто ти казах, че са 3. Амолед ще излезе до краят на годината, а Н1- по същото време. И на мен не ми се спори, както ти казах.
Днес поразцъках малко телефона:
Дисплея е нещо много дървен.Бях в Германос и направих бързо сравнение с Омния ХД.
Омнията реагира много по-бързо(като че ли телефона е жив във ръцете ми).
Сонито е (като че му е все едно) реагира малко мудно.
Дисплея е нещо много дървен.Бях в Германос и направих бързо сравнение с Омния ХД.
Омнията реагира много по-бързо(като че ли телефона е жив във ръцете ми).
Сонито е (като че му е все едно) реагира малко мудно.
v koi germanos si hodil ve4e imali go v germanos govoria za satio(blush)
Трябва, да го има във всички магазини вече !!! Както на Globul така и на Germanos.
Аз съм от София. По Витошка го имаше и в Германос и Глобул
Някой знаели кога ще започнат продажбите на Сатио във Мтел?
Телефонът не е лош - дисплеят му определено ми харесва, камерата е уникално добра, звукът му е силен, дизайнът му е хубав - мен това основно ме интересува....обаче е толкова отвратително бавен и изнервящ! Гррр ;(
Дам...нее е зле.Преди бях голям фен на Сони Ериксон но вече след не ми харесват чак толкова..а и този ГСМ не е нищо особено.Аз лично много повече харесвам нокиа Н97...
Телефона е супер .Само да го пуснат и от Мтел и го земам.
- tedddyster
- Регистриран: 08 яну 2008, 11:37
Даа, и на мен ми направи впечатление, че е доста бавничък. Освен това за 30-те минути, в които си играх с него, останах с впечатлението, че няма излъчване на телефон за 1000 лв., някакси прекалено лъскав ми се стори, може би защото не съм жена :)