Satio
Re: Sony Ericsson Idou
И аз днес си играх с един, страшно муден ми се вижда за този хардуер.
КУПИХ СИ САТИОТО И СЪМ ДОВОЛЕН ОТ НЕГО ЗА СЕГА:)
Разгледах го и мога да кажа ,че изработката определено е на ниво.Но като знам, че освен по-добрите снимки не може да прави нищо друго, което моята 5800 да не може, просто не си струва поне за мен.Иначе за тези за които е важно телефона им да изглежда скъп на вид и да няма някое скърцане при сглобката сигурно много ще го харесат + ест и заради камерата.;)
Може ли върхови модели да нямат мамка му 3.5mm жак за слушалки ?!? Това е най-тъпото нещо ... та дори и преходник нямало в комплекта. (no)
Вярно ли е,че Сатио неподържа български език ?
"Освен с увисането на телефона при повкване и получаване на SMS , друг бъг е блокирането на телефона при елементарна смяна на тема. Платформата е същата като при Omani HD и N97 , но при тях не се наблюдават подобни бъгове. За да гледаш филм на SATIO трябва да го конвертираш, при Оmnia-та направо го хвърляш от компютъра. Освен това се оплакват от белещите се ала метал странични части. "
Вярно лие за тез бъгове за сатиото?
Вярно лие за тез бъгове за сатиото?
има българско меню
Кан мога да инсталирам GPS навигация на SATIO благодоря пред варително:):):)
Здравейте и аз разгледах телефона в магазин на Германос и установих че няма БГ-меню . А и за батерията доста се изненадах след интервюто със Стив О,Хиър !http://www.tehnozona.bg/?mod=news&article=3723
Това е гадно,щом няма бг менюз.Можеби понякъв начин тряба да се сложи.