Satio
Re: Sony Ericsson Satio
От къде?
Дай линк!!!
Аз сложих 3.5
Дай линк!!!
Аз сложих 3.5
Шела се води 5.0 3,5 това да не те притеснява.Не е Beta и работи ПРЕВЪЗХОДНО/има го и в официлния сайт на производителя/. Като преминах от WM на Синбиан много ми липсваше и ме дразнеше големия празен екран,е,вече не е така. На практика не се разбира,че телефона не е с WM,нещо повече,вече/при Синбиан/ го няма това прослобуто забиване. Не харчи повече ток от обикновенно. Сваляй от първия пост на тази тема http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=20577
По нататък в темата има допълнителни ЕФЕКТИ за новия Шел,но не съм ги пробвал.
ПП: разкарай старата- Beta версия преди това.
По нататък в темата има допълнителни ЕФЕКТИ за новия Шел,но не съм ги пробвал.
ПП: разкарай старата- Beta версия преди това.
Аз го инсталирах от тук:
http://stilus.biz/igryi-dlya-telefonov/prilozheniya-dlya-telefonov-s-sensornyim-ekranom/6.html
За сега работи. Ще го пробвам и другото.
http://stilus.biz/igryi-dlya-telefonov/prilozheniya-dlya-telefonov-s-sensornyim-ekranom/6.html
За сега работи. Ще го пробвам и другото.
-
- Регистриран: 13 мар 2007, 17:53
А идея за кода за активация. Инак работи превъзходно,напомня ми за Linux
Не ти трябва код за активизация. Свалят се кракнати версии/по тях всичко е оправено/.Има дори и BG вариант.
Най-новата БГ версия/трябва да се регистрираш в сайта/http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=24133
Най-новата БГ версия/трябва да се регистрираш в сайта/http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=24133
имам чувството, че това е SE с най - скапаната батерия.
на стенд бай режим не може да изкара и 48 часа. имам сигурно 5 годишно W800 и работи спокойно с прилично говорене 3-5 дена. това без грам говорене не може да изкара и 2 дена.
направих му ъпдейт - същата работа.
нещо не иска да се върже за рс- суита - почва да ме изнервя...
има ли някакви по - яки батерии за този телефон?
предлага ли се някакво ъпдейтване на софта "по - специално"?
не вярвам SE да е направила такъв телефон с такава батерия ей така.
давайте съвет какво да правя, врачка, реставратор, хакер?
предварително благодаря
на стенд бай режим не може да изкара и 48 часа. имам сигурно 5 годишно W800 и работи спокойно с прилично говорене 3-5 дена. това без грам говорене не може да изкара и 2 дена.
направих му ъпдейт - същата работа.
нещо не иска да се върже за рс- суита - почва да ме изнервя...
има ли някакви по - яки батерии за този телефон?
предлага ли се някакво ъпдейтване на софта "по - специално"?
не вярвам SE да е направила такъв телефон с такава батерия ей така.
давайте съвет какво да правя, врачка, реставратор, хакер?
предварително благодаря
W800 /по спомен/има 1/3 от екрана на Satio. Наистина е слаба батерията,но не е само при него така.Преди бях с Omnia и Onmia2 и при тях положението не бе по розово. Съпругата ми е с Galaxy S-батерията пак държи толкова.Пробвах с батерия Z530 - 1200 mAh,но се държа по-кофти от оригиналната. Колкото до свързване с Pc Suite,още като закачиш кабела на телефона те пита с кое искаш да те свърже,просто му отговори.
-
- Регистриран: 23 сеп 2010, 20:48
operacionna sistema Vzeta ot Nokia N97 pyk tq e pylen Bokluk ....telefona 6te stoi samo serviza za remonti
Здравейте ,
След като дълго се колебах, между - Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , разбрах ,че пропускам при избора си на телефон, един много важен и решаващ фактор - а това е [B]SAR[/B] .
Грубо казано, SAR - това е вредното излъчване от телефона върху човека . Мери се във W/Kg - колкото е по-голяма стойноста , толкова повече ти пържи мозъка .
Засега от по-високо технологичните най-зле е Sony Ericsson Satio - с цели [B]1,58 w/kg. [/B] A Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , са с около - 1,00 w/kg .
От високия клас телефони , най-добре е модела - Samsung i9000 Galaxy S - с "благоприятните" - 0,24 w/kg .
Според мен , всеки първо трябва да мисли, за здравето си , при избора си на телефон, и фактора SAR - трябва да е решаващ .
Така ,че здравей Samsung i9000 Galaxy S !
Блогодаря ви . Бог да е с вас . :)
След като дълго се колебах, между - Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , разбрах ,че пропускам при избора си на телефон, един много важен и решаващ фактор - а това е [B]SAR[/B] .
Грубо казано, SAR - това е вредното излъчване от телефона върху човека . Мери се във W/Kg - колкото е по-голяма стойноста , толкова повече ти пържи мозъка .
Засега от по-високо технологичните най-зле е Sony Ericsson Satio - с цели [B]1,58 w/kg. [/B] A Samsung S8500 Wave и Nokia N8 , са с около - 1,00 w/kg .
От високия клас телефони , най-добре е модела - Samsung i9000 Galaxy S - с "благоприятните" - 0,24 w/kg .
Според мен , всеки първо трябва да мисли, за здравето си , при избора си на телефон, и фактора SAR - трябва да е решаващ .
Така ,че здравей Samsung i9000 Galaxy S !
Блогодаря ви . Бог да е с вас . :)
Здравейте, коя е последната версия на software, която е излязла? И на коя дата е излязла, ако някой има информация, ме интересува? Мерси!