Satio
Re: Sony Ericsson Idou
Какво се дърлите тук всички и тоя образ какво е взел да ми сравнява камера на GSM с огледално-рефлексен фотоапарат... Пич ако си професионален фотограф няма да снимаш с телефона нали? Така че какво лошо има че SE били пуснали на пазара хенди с 12MPX не можах да разбера... Обсъждайте телефона , а не възможностите на производителите... Една стока се произвежда , за да се купува... Ако беше с 1.3 MPX какво щяхте да джафкате , че е малка камерата... ама така е - знаете приказката за лисицата и гроздето :))) Успех на бъдещите притежатели на този мобилен телефон
Най важното нещо при избор на фотоапарат е големината на матрицата. Когато е 36 мм еквивалент това е супер. Това са апарати от най висок клас. В телефон не е възможно да се сложи голяма матрица, за оптика не говорим. Така , че извъдот е ако искате да снимате добре си купувайте фотоапарати. За миналата година на EISA най добър камерафон е Самсунг.
В едно съм 100% сигурен че ще е телефона който прави най добри снимки от конкурентите си...
дано да го пуснат по тънко за да си го купя..
дано да го пуснат по тънко за да си го купя..
Хаха ама ти да не беше на конгреса в Барселона, че си толкова сигурен? Айде моля ви се изчакайте поне да го пуснат на пазара и тогава бълвайте бисери. Не ме разбирайте погрешно не казвам, че ще прави лоши снимки ама пък да си сигурен в нещо на което си видял 10 снимки и няколко видеота е абсурд.
Ами, то така беше и с К800, така стана и с С905. Всички киселяци тръгнаха да търсят кусури, но като се появи телефона и първите снимки правени от него - всички замлъкват за по 6 месеца и ги няма ни на картата ни по форумите.
p.s. Имаше по-напред един "разбирач" дето ми обясняваше че мегапикселите били рекламна стратегия. Да взема да кача снимки с С905 та да млъкне. Даже няма и да ги обработвам като неговите. Алоо-у, това е SonyEricsson!
p.s. Имаше по-напред един "разбирач" дето ми обясняваше че мегапикселите били рекламна стратегия. Да взема да кача снимки с С905 та да млъкне. Даже няма и да ги обработвам като неговите. Алоо-у, това е SonyEricsson!
Този разбирач(явно мен визираш) мойто момче в момента е с 2 СЕ и е минал поне 90% от топ телефоните му. Същия този разбирач някакси поназнайва и фотографията , или поне се мъчи. Я качи някоя снимка с уникалния си телефон , може и обработена (незнам дали знаеш ма за да обработваш нещо е нужна и основа) пък аз ще покажа снимки с компакти фотота за 150 -200лв. Ок?
Някак си, моето момче(момиче) точно си го казал(а) - поназнайваш я може би фотографията. Само ми кажи в коя категория искаш да са, за да ти е по-лесно да си ги обработваш твоите със сапунерката за 150-200лв. Дневни, пейзажи, портрети? Нощни не те съветвам, защото ще се усереш още повече. Прочети за Сайбър шот технологията и разпознаването на лица. Като станеш готов(а) - обади се!:)
P.S. Като ти гледам никнейма, не съм те визирал теб.
другия път пиши кой визираш.
Пускай снимки пък ще видим. За тази свръх модерна технология неискам и да знам ;) Пускай снимки и ще сравняваме........ А задължително и поне една нощна да ми пуснеш! Ако може и с движещ се обект ;) А това за лицата е толкова смешно , че няма и да го коментирам. Чакам с нетърпение снимки, а не заяждане!
П.С. обърнах се така към теб ,защото по начина ти на писане не ти давам повече от 15год. А вероятно може и да си ми син. Ма май аз съм си виновен ,че се разправям с глупости по форумите. Явно ми е скучно напоследък
Пускай снимки пък ще видим. За тази свръх модерна технология неискам и да знам ;) Пускай снимки и ще сравняваме........ А задължително и поне една нощна да ми пуснеш! Ако може и с движещ се обект ;) А това за лицата е толкова смешно , че няма и да го коментирам. Чакам с нетърпение снимки, а не заяждане!
П.С. обърнах се така към теб ,защото по начина ти на писане не ти давам повече от 15год. А вероятно може и да си ми син. Ма май аз съм си виновен ,че се разправям с глупости по форумите. Явно ми е скучно напоследък