СЕ к800и
СЕ к800и
Хора знам , че ще прозвучи доста тъпо но имам от около седмица този телефон и немога да разбера каде трябва да се качват .jar файловете пробвах вав директория "други" пробвах и вав директория "приложения" през usb но все като дам на файла ми дава изпрати с ... , та вапроса ми е каде трябва да кача тези файлове .
Re: СЕ к800и
Където си пожелаеш. Дали ще си направиш папка или ще ползваш готова няма значение, буташ ги вътре(през юсб-то ако си) и после като включиш телефона отиваш там стартираш ги и то ще те пита къде да ги инсталираш в Игри или Програми избираш си и си готов.
Re: СЕ к800и
Примерно теглиш : http://senter.data.bg/%cf%f0%e8%eb%ee%e6%e5%ed%e8%ff/MobyExplorer.jar
Отваряш My documents > Tools > Folder Options... > View > махаш отметката пред Hide extensions for known file types и натискаш ОК .
После маркираш изтегления файл и натискаш F2 , за да го преименуваш и ще пише :
MobyExplorer.zip изтриваш zip и пишеш jar , трябва да стане MobyExplorer.jar и чак тогава го пращаш на телефона - слагаш файла в папка Други ( Other ) и после го инсталираш.
Отваряш My documents > Tools > Folder Options... > View > махаш отметката пред Hide extensions for known file types и натискаш ОК .
После маркираш изтегления файл и натискаш F2 , за да го преименуваш и ще пише :
MobyExplorer.zip изтриваш zip и пишеш jar , трябва да стане MobyExplorer.jar и чак тогава го пращаш на телефона - слагаш файла в папка Други ( Other ) и после го инсталираш.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм