Сериозен проблем с SE C902i

Radooo
Регистриран: 21 дек 2005, 15:33

Сериозен проблем с SE C902i

Мнение от Radooo » 14 яну 2009, 22:18

Скоро бях направил доста негативно изказване относно този модел C902i.В последствие разбрах,че проблема не е в модела,а самият телефон.Така че исках да го споделя с вас и да ви попитам за компетентно мнение.Един приятел си купи C902i.Камерата е под всякаква критика.Същото мога да кажа и за батерията.Първо за камерата-снима по-зле от телефони 2mpx.На компютър качени снимките излизат доста зле,с много точки при малко приближаване.Второ-батерията държи 2 дена.Сега за проблема.Този приятел сравни телефона си с друг.Беше на едно момиче,изпратен от Англия.И двата телефона имаха надпис Vodafone отдолу(по принцип трябва да е Cybershot)И двата телефона са еднакав баламач,но най-интересно е,че го сравнихме с трети телефон и ..да кажем,че нямат нищо общо камерите.Просто самите снимки са адски различни.Огромна разлика.Отделно батерията на третият телефон държи 4 дена.Въпросите ми са-това software проблем ли е?Има ли някакъв начин да се оправи и бтв мисля,че има още много телефони с "прецакана" камера и слаба батерия.Продължавам с въпросите..Понеже моят приятел разбра,че се е прецакал и не можеше да смени телефона поиска да му сменят software ..Пак същатата работа.Искам да питам възможно ли е по някакъв начин да му върнат парите(все пак това не е телефон идентичен с оригиналния,поне по функций на камерата).Мислихме да викнем комисията по защита правата на потребителят,но не мисля,че те могат да помогнат нещо,защото технически телефона си бачка.И така..Засега това се сещам,ще бъда благодарен на всички,които дадат някакъв отговор и помогнат в решаването на този проблем(Надявам се да има някакъв начин да се реши).И нещо от мен..Ако си купувате точно този модел,гледайте да пише Cybershot и направете няколко снимки предварително :)

Emooooo
Регистриран: 17 окт 2005, 15:24

Re: Сериозен проблем с SE C902i

Мнение от Emooooo » 14 яну 2009, 22:24

Незнам как мога да помогна, но все пак ще дам някакъв отговор. През 2007 година държах в мен 3 броя NOKIA 6300
Имах подобен проблем, снимаха различно, даже едната нокия имаше повечко жълто из снимките. Но това мога да си го обясня само с "различни партиди"
Иначе мога да ти ъпдейтна софтуера, но не давам гаранция, че ще се оправи. Ъпдейта си е ъпдейт. Не го правя аз, ако стане нещо по-добро - стане. Ако не - здраве да е. Пари за ъпдейт не взимам :)

Отговори