Sony Ericsson K600 VS Panasonic VS3
Sony Ericsson K600 VS Panasonic VS3
are kajete ne6to za tiq telefoni 4 mn sa dvuumq i nz kakvo da izbera
Re: Sony Ericsson K600 VS Panasonic VS3
az bih izbral vs3,no ina4e sonyto e po funkcionalen ot gledna to4ka na swyrzwane i ima i radio.
Ако не друго, поне за K600 има подръжка на всякъде, а VS3 почти няма
Ако искаш само хубав дисплей без никакви функции вземи VS3 , ако искаш радио и още доста функции като bluetooth или 5 мегабайта повече памет и гласови функции , които ти вършат работата по-лесно знаеш кое да купиш .....!
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
mom4e v1ob6te ne ma interesuva radioto ili nqkvi malki razliki(ne sa 5MB a 1MB )ako iskam da slu6am radio 6 slu6am na MP3 player-a.ve4i bluetooth-a e nedostat1k....mene ma interesuva mnenieto na nqkoi koito e zapoznat s tiq telefoni,polzval gi e ili ne6to takoa kato cqlo dali davat nqkvi defekti ....
ami 4owe4e izrazi se prawilno togawa, kakwo te interesuwa ,4e da znaem kak da ti otgoworim.Kato ne te interesuwat funkcii ot tipa na radio.Edno e pm3-player s 33MB drugo e da si ima i radio 4owek.I kwo se wyzmu6tawa6 ne mi e qsno ti pita6 i posle se wyzmu6tawa6 ot otgoworite.Mi ako popadne6 na defekten eksemlqr ako 6te i vertu za 10000 lv da e 6te ti dawa gre6ki.
prav si.....izvinqvai:)
VS3 има доста слаб звук в слушалката.. ако не ти е остър слухът ще имаш бая проблеми на по-шумни места. Чел съм също, че телефонът доста често губи обхват, но дали е вярно не мога да твърдя.
Иначе дисплеят наистина е върхът.
Друго дето не ми харесва е, че ми мяза малко на женски.
За K600 мога да кажа, че доста трудно се натиската бутоните, защото са навътре в клавиатурата и ако прокараш пръст върху тях почти не се усещат. Това прави малко трудно писането на смси, особено ако са по-едри пръстите на човек. Но пък ако това не те притеснява мисля, че СЕ е по-добрият избор.
Иначе дисплеят наистина е върхът.
Друго дето не ми харесва е, че ми мяза малко на женски.
За K600 мога да кажа, че доста трудно се натиската бутоните, защото са навътре в клавиатурата и ако прокараш пръст върху тях почти не се усещат. Това прави малко трудно писането на смси, особено ако са по-едри пръстите на човек. Но пък ако това не те притеснява мисля, че СЕ е по-добрият избор.
Е , какво толкова си харесал на този панасоник , единственото предимство е дисплея и абсолютно нищо друго няма !
И преди като имаше дискусии в този форум пишеше че панасоника не може да качи повече от 1 MB MP3-ка , докато на сонито няма такива "ограничения" !!!
И преди като имаше дискусии в този форум пишеше че панасоника не може да качи повече от 1 MB MP3-ка , докато на сонито няма такива "ограничения" !!!
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм