Sony Ericsson Xperia X10
Sony Ericsson Xperia X10
Здравейте, преди няколко дни си взех Sony Ericsson Xperia X10 (втора ръка) много съм доволен от телефона за сега, но има няколко неща, който адски ме изнервят:
1.Приложението за Youtube ми е истрито и немога да намеря никъде такова което да ми тръгне(свалих 5 но нито едно не стана) ако някой има линк (ако може да е безблатно свалянето)
2.От предишния собственик на телефона има регистриран Google Account, но сега ми търси парала(която съответно незнам), но ако премахна акаунта трябва да върна фабричните настройки и фсичко което е качвено до момента ще се истрие.Опитах се да си направя акаунт, но ми дава грешка и не се получава, а целия проблем с този акаунт е че за 90% от нещата, които се опитвам да сваля ми търси такъв акаунт и незнам какво да прявя.
3.Опитвам се да сваля skupe и flash player, но немога да намеря от къде.
Много ще се радвам ако някои може да ми отговори.
Благодаря предаително.
1.Приложението за Youtube ми е истрито и немога да намеря никъде такова което да ми тръгне(свалих 5 но нито едно не стана) ако някой има линк (ако може да е безблатно свалянето)
2.От предишния собственик на телефона има регистриран Google Account, но сега ми търси парала(която съответно незнам), но ако премахна акаунта трябва да върна фабричните настройки и фсичко което е качвено до момента ще се истрие.Опитах се да си направя акаунт, но ми дава грешка и не се получава, а целия проблем с този акаунт е че за 90% от нещата, които се опитвам да сваля ми търси такъв акаунт и незнам какво да прявя.
3.Опитвам се да сваля skupe и flash player, но немога да намеря от къде.
Много ще се радвам ако някои може да ми отговори.
Благодаря предаително.
Re: Sony Ericsson Xperia X10
всички проблеми ще се решат като си направиш gооgle акаунт и после изтеглиш приложенията от android market.
Добре де но защо не ми дава да си направя google account и в андроид маркет приложенията са платени нали.
https://www.google.com/accounts/NewAccount
В маркета има и безплатни и платени. Ето може да разгледаш какво има https://market.android.com/
Направих си акаунт и gmail поща, но ми пише следното:
Can not establish a reliable data connection to the server.
This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services.If it continues, call Customer Care.
Какво да направя този проблем направо ме влудява, адски е дразнещ!Моля помогнете!
Can not establish a reliable data connection to the server.
This could be a temporary problem or your phone may not be provisioned for data services.If it continues, call Customer Care.
Какво да направя този проблем направо ме влудява, адски е дразнещ!Моля помогнете!
Телефона свързан ли е с интернет?
Да чрез Wi-fi -телефона е на едно бюро с модема (на 30см) сигнала е пълен.
Изтрий стария акаунт и сложи само твоя. Това е смартфон, препоръчително е да имаш пакет с неограничен трафик от оператора.
Да но за да истрия стария акаунт трябва да върна фабричните настройки и да ми се истрие цялата налична информация(така ми пише) , а не искам да ми се истриват упгреидите.