Започва все повече да ми харесва това телефонче. Бива си го!
Sony Xperia 1 - Дръпнати снимки от камерата
Re: Sony Xperia 1 - Дръпнати снимки от камерата
Справя се една идея по-добре от досегашните модели, но откъм детайл е далеч от истината. Зависи какво е важно за теб, на дисплея снимките ще изглеждат чудесно Чета, че може да му се закачи G Cam и Camera 2 API е работещо - тогава нещата ще станат мноого добри Ето ти линк с пълна резолюция снимки, мани ги тия ютуб клипчета. https://drive.google.com/drive/folders/ ... Ys1K_Z3auk
Колко да е топ на това дистанционно
За парите си телефона е пълно разочарование. Още повече, че се отказаха от 19МР сензор и сложиха този смешен 12 МР, който едва запълва дисплея.
Жалко, мислех го като вариант, но окончателно отпада.
Да видим дали наистина и Самсунг за поредна година ще заложат пак на 12 МР сензор, защото за мен такъв сензор е подигравка с клиента. Не може 2019 година да слагаш такъв сензор и в същото време да пускаш на пазара 4k и 8k телевизори.
Жалко, мислех го като вариант, но окончателно отпада.
Да видим дали наистина и Самсунг за поредна година ще заложат пак на 12 МР сензор, защото за мен такъв сензор е подигравка с клиента. Не може 2019 година да слагаш такъв сензор и в същото време да пускаш на пазара 4k и 8k телевизори.
Уау! Много ти благодаря за споделянето! Оценявам го [Аракчиев]! Между другото това е някакво събиране на фотографи или СОНИ правят представление във Венеция!? Просто ми стана интересно!arakchiev написа: ↑02 юни 2019, 15:32Справя се една идея по-добре от досегашните модели, но откъм детайл е далеч от истината. Зависи какво е важно за теб, на дисплея снимките ще изглеждат чудесно Чета, че може да му се закачи G Cam и Camera 2 API е работещо - тогава нещата ще станат мноого добри Ето ти линк с пълна резолюция снимки, мани ги тия ютуб клипчета. https://drive.google.com/drive/folders/ ... Ys1K_Z3auk