T650i
Re: Sony Ericsson T650i
Бях ужасно предубеден като го видях за първи път и по-специално клавиатурата му. Имах възможността да си поиграя с тази джаджа и мога да каже че клавиатурата - учудващо и за мен самия - е една от най-добрите които съм виждал в мобилен телефон въобще - много е удобна и със затворени очи можеш да се оправиш без всякакви проблеми. Отличен телефон без съмнение и си тежи на мястото...но не и за 800 лв.
SAR=1.80 W/kg !!!
http://img409.imageshack.us/img409/3486/12418542qm5.jpg
http://img409.imageshack.us/img409/3486/12418542qm5.jpg
Всичко хубаво ама не е Ксенон:(
i 600 sa mn. Za 500 6te si kupia smart telefon.. Tia SE sa poluduli ne6to naposledak.
Дълбоко съм разочарована. Купих си го с много желание, защото е красив. Обаче: 1. дава ужасен пилещ звук още при набирането, а след това, като се появи по време на разговора, хората от другата страна започват да ме чуват накъсано; 2. заради хромираната част много се пързаля и за 2 дни го изпуснах 3 пъти, като просто се изплъзва от джоба ми; 3. батерията трае по-малко от един ден. Иначе има вероятно най-добрата камера, на която съм попадала при мобилен телефон.
Изключи му 3G-то и ще изкара повече батерията :)
Меню > Настройки > Свързване > Мобилни мрежи > GSM/3G мрежи > Само GSM
Меню > Настройки > Свързване > Мобилни мрежи > GSM/3G мрежи > Само GSM
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здрравейте, напоследък се триумя между SE K810, SE T650 i SE W880. Какво бихте ме посъветвали? Благодаря предварително.
Имам т650 и w880 Абсолютно еднакви са като функции, разликата е в радиото на 650 и камерата. Лично на мен не ми хареса качеството на изработка, особено като се има предвид цената. На 650 му падна боята от д-пада\квадратния бутон\за 2 седмици при внимателна употреба. Пукат и скърцат панелите, много се драска. 880 също пука и щрака - задния капак е лошо направен. За мен по-приемливия избор е 880 от гледна точка на качество на изпълнение. СЕ ме разочарова като цяло.
merci za infoto, mai se orientiram kam k810, nai-seriozen mi izglejda
1 Много добър телефон заслужаващ овациите,но и забележки.Така нареченото 'минерално' стъкло на дисплея се драска като на всеки друг телефон.'Металната част на корпуса е всъщност само слой върху пластмасовия капак-по-скоро дизайн,отколкото здравина.И най-важното - сравнение дори с 2.0 Мп. телефони прави отвратителни снимки на тъмно въпреки светкавицата.Всичко останало е перфектно!Имам го от 3 дни и мисля че си заслужава парите до последния лев :-)