T650i

mslavchev
Регистриран: 06 май 2005, 21:44

Re: Sony Ericsson T650i

Мнение от mslavchev » 27 авг 2008, 17:53

Ползвам такъв телефон от около 6 месеца - харесва ми като дизайн, има хубав дисплей и доста добра камера. За съжаление имам проблем с батерията при разговори около 3-4 мин на ден и десетина снимки батерията свършва за около 30 часа. Ако не го използвам времето в режим готовност е до 36 часа при изключени 3G, Bluetooth и гласови команди. Пробвах и така наречения самолетен режим при който и GSM антената е изключена и пак 36 часа и остава без батерия. Тестваха го в сервиза (Експреслинк, който бил гаранционен на Fonbox откъдето взех телефона) - те твърдят, че телефона е ОК. От съпорта на Сониериксон ми казаха че не е възможно и да направя ъпдейт на софтуера, но и това се оказа безрезултатно. И така всеки ден го зареждам!

Blisss
Регистриран: 10 май 2009, 00:14

Re: Sony Ericsson T650i

Мнение от Blisss » 01 юли 2009, 22:04

Ех, още много ми харесва тоя телефон, а сега мога и за 300лв да си го взема...визията му според мен е страхотна, особено зеленият вариант...ама предвид оплакванията от батерията...с моите разговори сигурно ще ми пада всеки ден, а това определено ме притеснява...и все пак, хубав е да му се не види!

Отговори