T715
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Re: Sony Ericsson T715
Dobur Dizain. 8)
Аз имам W715.
Това ми е първият Sony Ericsson, на който"Sony Ericsson" се изтри... :D
А, повярвайте, имал съм ги много.
Това ми е първият Sony Ericsson, на който"Sony Ericsson" се изтри... :D
А, повярвайте, имал съм ги много.
телефона го имам от няколко дена поръчах го през мобиле от брос, качествена изработка, удобен за разговори, слайда работи мн, добре. малък лек ,добре организиран адресен указател. мн бърз сравнение с нокиа е50(no) добро звучене, камера горе долу, хубав телефон без екстри които не ползвам така или иначе на прилична цена, струва си,(yes)
telefona e perfekten...neveroiaten dizain...edin ot nai dobrite modeli v tozi klas...tezi koito kazvat ce dizaina ne e dobar da go duhat...(yes)
В спецификацията пише, че няма SMS, което много ме изненада. В сайта на СЕ пише, че има възможност за изпращане/приемане на SMS. Иначе тука в сайта пише, че може да се приема логото на оператора чрез SMS, което означава, че все пак телефона поддържа SMS-и. Mobilebulgaria.com могат да поправят тази грешка в спецификацията на телефона, която са представили.
Не знам дали знаеш, но за повече екстри се заплаща допълнително. СЕ имат телефони с екстри, но те съответно са и по-скъпи. Хем да има екстри, хем да е без пари, нали? :D