Цената на Sony Ericsson K800i ? (очаквания)
Re: Цената на Sony Ericsson K800i ? (очаквания)
Някой да си е купувал телефона от промоцията в "Глобул" ? Оплаквания телефона да е кодиран за работа само в мрежата на Глобул ? (както имаше опасения тук) ...
Днес гледах новата Коледна оферта на Germanos... цената е още надолу - 529,00 лв. (при сключване на договор)...
Мен ме беше страх да не изтърва промоцията при предишната цена, а се оказва че все пак цената пада още, макар и с 20 лв....
Ако може обаче някои да ми каже какво става... няма логика хитов телефон да се падне цената с около 200 лв. за месец.... направо не знам какво става... наистина ли има някакви проблеми с телефона (чуваха се приказки за софтуъра) ? Освобождава се място за нов SE телефон, ли ? Идеи ?
Мен ме беше страх да не изтърва промоцията при предишната цена, а се оказва че все пак цената пада още, макар и с 20 лв....
Ако може обаче някои да ми каже какво става... няма логика хитов телефон да се падне цената с около 200 лв. за месец.... направо не знам какво става... наистина ли има някакви проблеми с телефона (чуваха се приказки за софтуъра) ? Освобождава се място за нов SE телефон, ли ? Идеи ?
Повтаря се историята с К750,това е :)) Просто компанията налага талефона като единия начин е да го продава на по-достъпна цена.
Всъщност аз не виждам такъв голям спад в цената ;) За голям спад се говори когато цената започне да пада драстично без разните промоции ;)
Всъщност аз не виждам такъв голям спад в цената ;) За голям спад се говори когато цената започне да пада драстично без разните промоции ;)
Разгледай малко тези мнения в дата-та -> http://forums.data.bg/viewtopic.php?t=1059708
saparevska:
значи взех си Sony Ericsson k800i на 21.11.2006 т.е. преди 6 дни ииии във събота реших да покажа батерията на едно приятелче ... изключих си телефона от копченцето , както си му е реда , извадих батерията ... показах му я ииии сложих си я обратно и телефона ми повече не се включи! От тогава насам като се опитам да го включа светва лапмичката на инфрареда иии толкова.Имаше си батерия ... не е от това , сложих го на зарядно дори ии пак не става.Всички ми казват че софтуера на телефона ми е изгорял или нещо такова.... дали това е причината ... все пак телфон на 6 дни ....
....
areba :
saparevska ти от промоцията на Глобул ли го зе че и аз мисла да си го зема от там ?
.....
saparevska :
Areba ... ем да от промоцията на глобул ... телефона е невроятен само това искам да ти кажа ... прави страхотни снимки , голямо екранче ... хубав звук ... всичко му е на 6 ... само дето такива къръци като мен улучват тоя дет има дефекти хахахах
.....
wooden:
Иди доиди, но Германос вкарват бракуваните от Гърция неща мамицата им....
.....
mrvainn :
баси, аз тъкмо се навих да си взема К800 от същата промоция и ти ме разубеди И без това си мислех че има нещо съмнително в цялата тая промоция, но сега вече съм убеден
Вкарали са някаква партида с прецакан софтуер и затова са ги пуснали на тази оферта
едно време имаше такава история с Нокиа 3310 когато се появиха в България ако си спомняте
Моля ви ако още някой "изгори" с този телефон да пише тук или в друга тема
saparevska:
значи взех си Sony Ericsson k800i на 21.11.2006 т.е. преди 6 дни ииии във събота реших да покажа батерията на едно приятелче ... изключих си телефона от копченцето , както си му е реда , извадих батерията ... показах му я ииии сложих си я обратно и телефона ми повече не се включи! От тогава насам като се опитам да го включа светва лапмичката на инфрареда иии толкова.Имаше си батерия ... не е от това , сложих го на зарядно дори ии пак не става.Всички ми казват че софтуера на телефона ми е изгорял или нещо такова.... дали това е причината ... все пак телфон на 6 дни ....
....
areba :
saparevska ти от промоцията на Глобул ли го зе че и аз мисла да си го зема от там ?
.....
saparevska :
Areba ... ем да от промоцията на глобул ... телефона е невроятен само това искам да ти кажа ... прави страхотни снимки , голямо екранче ... хубав звук ... всичко му е на 6 ... само дето такива къръци като мен улучват тоя дет има дефекти хахахах
.....
wooden:
Иди доиди, но Германос вкарват бракуваните от Гърция неща мамицата им....
.....
mrvainn :
баси, аз тъкмо се навих да си взема К800 от същата промоция и ти ме разубеди И без това си мислех че има нещо съмнително в цялата тая промоция, но сега вече съм убеден
Вкарали са някаква партида с прецакан софтуер и затова са ги пуснали на тази оферта
едно време имаше такава история с Нокиа 3310 когато се появиха в България ако си спомняте
Моля ви ако още някой "изгори" с този телефон да пише тук или в друга тема
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Според мен ниската му цена пада основно заради това че телефона не върви с мемори карта.Ако беше с карта щеше да е на една цена с W900 (лично мнение).
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
В Украина е около 600 лв. SE k610 e oколо 350 лв. /а у нас ? / Предполагам, че до Нова година цената ще падне със 100ина лева, но преди това трябва да намалят цените на др. модели
с карта 512мв е 559лв
Силата на SE беше в камерите.Sony се издъниха с батериите,дефектните фотоапарати,забавянето на PS3.2006г. е поредната ужасна година за Sony.Акциите на Sony падат,PS3 ще се предлага на значително занижени цени заради прогнозираното слабо търсене.Това са част от моделите с дефектен ccd сензор:
DSC-F717
DSC-P10
DSC-P12
DSC-P2
DSC-P31
DSC-P32
DSC-P51
DSC-P52
DSC-P7
DSC-P71
DSC-P72
DSC-P8
DSC-P92
DSC-U10
DSC-U20
DSC-U30
DSC-U60
DSC-V1
MVC-CD400
MVC-CD50
Най-малко Globul биха искали да продават
дефектни телефони.Къде им е далаверата?
За цената е много простичко-пада като няма
търсене.
DSC-F717
DSC-P10
DSC-P12
DSC-P2
DSC-P31
DSC-P32
DSC-P51
DSC-P52
DSC-P7
DSC-P71
DSC-P72
DSC-P8
DSC-P92
DSC-U10
DSC-U20
DSC-U30
DSC-U60
DSC-V1
MVC-CD400
MVC-CD50
Най-малко Globul биха искали да продават
дефектни телефони.Къде им е далаверата?
За цената е много простичко-пада като няма
търсене.
559лв ама на промоция.Аз ти казвам само телефона,с който да върви и карта, без никакви договори и т.н.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Kude e 559 s karta i bez dogovor?