Цената на Sony Ericsson K800i ? (очаквания)

Henry14
Регистриран: 24 юни 2006, 15:05

Re: Цената на Sony Ericsson K800i ? (очаквания)

Мнение от Henry14 » 28 ное 2006, 11:13

Очевидно и аз...

И парите съм заделил... но тези зачестили мнения за проблемите със софтуеъра направо ме убиха... направо взех да се чудя дали да не чакам нататък...

Само че ме е страх да не изтърва промоционалните цени... влучвало ми се е преди за друга техника - викам си, това си е търговски трик... сега свалят цените под формата на промоция, а след това ще ги оставят същите без да се хвалят че има промоция... да ама не - цените изведнъж се връщаха на почти същите нива...

Уф направо не знам...

Henry14

Re: SE k800i DO tuk Prochetenoto vyv Foruma ot men.

Мнение от Henry14 » 28 ное 2006, 11:19

"Аз мисля да го купя покрай нова година или коледа щом сега пуснаха промоция едни,за коледа ще пуснат други."

Хм, сигурен ли си човече... мен ме е страх, че промоциите могат внезапно да спрат... в смисъл не всички (винаги ще си има телефони на промоция), но като нищо може от 1 декември да няма промоция на SE K800i в Globul и Germanos, и тогава какво правим ?

Този телефон го дебна от 6 месеца да поспадне цената, направо ме е страх да не го изтърва за глупост...

HeHacuTko
Регистриран: 02 фев 2005, 15:38

Мнение от HeHacuTko » 28 ное 2006, 12:29

Henry14, Henry14, Henry14!
Ма много те е страх бе момче. Голяма драма стана тук.

http://mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=1022&sub=shop
предполагам си погледнал как върви телефона ''чист'', а след Нова Година със сигурност ще е колкото сега промоционално с карта, така че не виждам какво толкова ''ревеш'' за това да не изпуснеш офертата. Щом толкова те притеснява уж лошата партида, която продават от Германос си стой със стария тел още месец-месец и половина...и без това си чакал шест.

Айде успех!

Henry14

Мнение от Henry14 » 28 ное 2006, 13:26

ха ха, че ме е страх, страх ме... ако се наложи да плащам +150 лв. смятам че си е за страх... не съм чак такъва паралия че да не бърка за колко ще си го взема... :-)

А за драмата - майтапа настрана, ама май ще се окажеш прав... то направо стана драма - от страх да не изтърва цената последните дни ми стана супер нервно... от една страна на 30.11.2006 изтичат промоциите, от друга кофти отзивите за софтуеъра... и се чудя какво да правя... може и да ти е смешно, ама.. :-)

След Нова година е относително понятие... януари или септември ?! А цените на страницата тук ги следя, то и затова се притеснявам... щото смятам че вече паднаха доста за апарат без SIM карта и не знам дали има "мегдан" за повече... нали виждаш че средната цена за ноември е спаднала спрямо октомври с внушителната сума от ... 8,50 лв...

знам ли, може би цените са доближили дъното за апарати без обвързващи договори, поне в краткосточен аспект... докато излезе следващия модел на фирмата....

HeHacuTko
Регистриран: 02 фев 2005, 15:38

Мнение от HeHacuTko » 28 ное 2006, 14:10

Е, по к'ва формула ги сметна тия + 150лв.

Под ''след Нова Година'' имах в предвид края на януари до средата на февруари.

Споко си телефони като К800 и N73 ще падат още доста, докато такива като M600 или Е70 едва ли ще мръднат още много надолу.

Затова съвета ми е ако от сигурен източник се увериш, че въпросната партида телефони СЕ К800i са боклуци просто не си взимай и не прави драма от това, че ще изпуснеш промоцията и ще дадеш 150лв. отгоре, защото просто няма да стане така :-)

Отговори