Много съм изненадана, че Мтел, Глобул, Германос и по-големите вериги магазини не го предлагат. Само в Джеф го намерих, но не съм им фен (не без причини). Сигурно го има и в разните малки магазинчета на едноличен търговец "Еди-кой-си", но и това не ме радва много. Има го и при онлайн търговците за което най-вече искам да попитам.
Моля, който си е купувал онлайн апарат да сподели дали всичко е било наред - телефона дали е бил читав, ако е имало проблем, как са се развили нещата с гаранцията и сервиза. Изобщо добра идея ли пазаруването по този начин или е поредната "тесла"?
Моля също, ако имате добри впечатления от някой онлайн магазин да ми го препоръчате.
Благодаря на всички отзовали се.
Въпрос: Къде в София мога да намеря Sony Ericsson W300i
Re: Въпрос: Къде в София мога да намеря Sony Ericsson W300i
Аз съм си купувал и двата телефона през интернет. Единият беше от гет бг, а другия от Алекгруп (1-ALEKGROUP). Гледам, че той го предлага за 330,00 лв., което си е конкурентна цена и според мен е добре да си го вземеш от него.
Но от друга страна може да си го вземеш откъдето и да е. Не е толкова важно от кой, а на каква бройка ще попаднеш, а това си е късмет и въпрос на 4-5 дена употреба за да разбереш дали нещо куца. Иначе от всички си идват с кутийка и т.н.
Успех
Но от друга страна може да си го вземеш откъдето и да е. Не е толкова важно от кой, а на каква бройка ще попаднеш, а това си е късмет и въпрос на 4-5 дена употреба за да разбереш дали нещо куца. Иначе от всички си идват с кутийка и т.н.
Успех
Re: Въпрос: Къде в София мога да намеря Sony Ericsson W300i
Мерси за отговора.
И аз отидох в ALEKGROUP и го купих. Той беше първия онлайн магазин, на който попаднах и дано да ми е на късмет. За 335 лв го взех /заради менюто на български/ в комплекта има кабел, диск, слушалки и карта 256 мб. /за сравнение в Джеф без карта е 409 лв/
И аз отидох в ALEKGROUP и го купих. Той беше първия онлайн магазин, на който попаднах и дано да ми е на късмет. За 335 лв го взех /заради менюто на български/ в комплекта има кабел, диск, слушалки и карта 256 мб. /за сравнение в Джеф без карта е 409 лв/