Vivaz pro
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Sony Ericsson Vivaz pro
Mnogo interesen! С това видео избива рибата
Re: Sony Ericsson Vivaz pro
Не е лош тела, харесва ми. Много си падам по хардуерното qwerty, това е важно за мен..
Страшно много ми харесва телефона! нямам търпение да го поразцъкам като пристигне.
Кога се очаква да излезе тази версия ?
А с какво се различава PRO версията
Има хардуерно qwerty и камерата е 5MP.
Vivaz излезе, а Vivaz pro? На мен с qwerty повече ми харесва... някой знае ли кога ще дойде в България?
Здравейте , на прага съм да си взема нов телефон , но немога да преценя тук между W995/VIVAZ/VIVAZ PRO , и да питам има ли вероятност нещо да се прецака със слайда на w995 и Vivaz Pro с QWERTY , хора дето ползват такива телефони да кажат (blush):)
И като фен на копчетата и този телефон печели симпатията ми с хардуерната QWERTY (yes)
Стува ми се доста симпатичен модел, на който не му липсва нищо за един съвременен смартфон. Единствено поостарелия Symb, ако беше Andro или поне Win щеше да е повече от страхотно. (yes)
Стува ми се доста симпатичен модел, на който не му липсва нищо за един съвременен смартфон. Единствено поостарелия Symb, ако беше Andro или поне Win щеше да е повече от страхотно. (yes)
Здравейте,
Колебая се между vivaz и vivaz pro.Моят въпрос е следния и нека ми отговори човек,който притежава vivaz pro:при виваз камерата е 8 мп, а при виваз про е 5.Има ли съществена разлика между двете камери (ясно е че има, но дали е голяма).
ПС:Признавам, че съм доста боса в това и ако може да ме просветлите малко (blush)
Колебая се между vivaz и vivaz pro.Моят въпрос е следния и нека ми отговори човек,който притежава vivaz pro:при виваз камерата е 8 мп, а при виваз про е 5.Има ли съществена разлика между двете камери (ясно е че има, но дали е голяма).
ПС:Признавам, че съм доста боса в това и ако може да ме просветлите малко (blush)