Vivaz
Re: Sony Ericsson Vivaz
Здравейте имам няколко въпроса и ще се радвам ако може да ми помогнете.Значи взех си Виваз преди няколко дена и имам леки проблеми- 3 сутрини подред като стана и телефонат е изкл. със паднала батерия и трябва първо да се махне и след това отново данпостави батерията иначе неможе да се вкл. И светкавицата има само опция изкл. и вкл. и като се пусне сжети постоянно- мога ли да я направя да светва автоматично при снимане.Мерси предварително!
Здравейте мислех да пусна нова тема, но добрата дискусия тук ме накара да си задам въпроса тук.
Моя телефон си го взех от МТЕЛ и в коплекта имаше : USB кабел, зарядно за 220 V, слушалки и протектор за екрана, който бе вече залепен.
Имам едно питане.
Някой знае ли, дали има втора камера и как се пуска?
Немога да провеждам видео разговори през скайпа.
Моя телефон си го взех от МТЕЛ и в коплекта имаше : USB кабел, зарядно за 220 V, слушалки и протектор за екрана, който бе вече залепен.
Имам едно питане.
Някой знае ли, дали има втора камера и как се пуска?
Немога да провеждам видео разговори през скайпа.
Втора камера няма.За жалост няма как да провеждаме видео разговори.
Здравейте , на прага съм да си взема нов телефон , но немога да преценя тук между W995/VIVAZ/VIVAZ PRO , и да питам има ли вероятност нещо да се прецака със слайда на w995 и Vivaz Pro с QWERTY , хора дето ползват такива телефони да кажат (blush):)(blush):)
Доколкото знам за видео разговори се използва задната камера(8.1MP). Но не съм пробвал и не мога да кажа със сигурност.
-
- Регистриран: 02 фев 2008, 19:42
Kogato si na zelenata slu6alka-primerno i si izbere6 daden kontakt posle na opciii pi6e-telefonno ili video povikvane jelae6.................video kamerata se namira v gorniq desen agal,a kamerata ot 8.1p. e za snimane na snimki ne za razgovori a za skype i pri men e taka moje dae ot veriqta za gsm nz.
-
- Регистриран: 02 фев 2008, 19:42
A az iskam da popitam za -tv na jivo? nqkoi zapoznat li e (molq samo koito polzva modela) kakvo e tova daden plear li iska ili operatora da podarja tazi usluga mersi.
На W995 слайда е доста стабилен (държал съм телефона в ръка), за съжаление нямам наблюдения от Vivaz pro.
Телефона Vivaz е наистина много добър, от април го използвам и мога да потвърдя че звукът е още по добър когато говорите през немския или чешкия Vodafon. Видеото е много прилично за HD. За съжеление, не може да записва гласове по време на разговор. Във форума нямаше забележка, но знам че има софт за записи и може да се инсталира.Споделете как? Непредполагах че няма тази опция Vivaz, последните телефони които ползвах на Сони имаха.
ТВ на живо няма, сигурно имаш предвид ТВ изхода, чрез кабела можеш да вържеш телефона към ТВ.
Телфончето го имам благодарение на екипа на този сайт, благодаря отново за страхотната награда. Като цяло телефона е супер. Става за всичко освен музика, нито говорителчето му нито слушалките му не струват. Като хардуер е страхотен но тоя симбиан за нищо не става, все едно че ползваш 5530 или 5800.
Изработката е доста качествена и няма никакви скърцания и подобни звуци от задния капак. Камерата е неземна, 20 сек на 720р = 25 МВ , 8 мрх снимка = от 1 до 1,8 МВ.
Батерията е добра, от 100% до 0% за 10-12 часа като през цялото време тела не е оставян намира (интернет, разговори, видео, блутут, камера, GPS, музика, снимки въобще каквото се сетите)
Като цяло тлефончето е страхотно (освен музика) препоръчвам го на всеки
Телфончето го имам благодарение на екипа на този сайт, благодаря отново за страхотната награда. Като цяло телефона е супер. Става за всичко освен музика, нито говорителчето му нито слушалките му не струват. Като хардуер е страхотен но тоя симбиан за нищо не става, все едно че ползваш 5530 или 5800.
Изработката е доста качествена и няма никакви скърцания и подобни звуци от задния капак. Камерата е неземна, 20 сек на 720р = 25 МВ , 8 мрх снимка = от 1 до 1,8 МВ.
Батерията е добра, от 100% до 0% за 10-12 часа като през цялото време тела не е оставян намира (интернет, разговори, видео, блутут, камера, GPS, музика, снимки въобще каквото се сетите)
Като цяло тлефончето е страхотно (освен музика) препоръчвам го на всеки