Vivaz
-
- Регистриран: 02 фев 2008, 19:42
Re: Sony Ericsson Vivaz
i men me interisuva instaliraneto na navigaciqta molq koito se e spravil da spodeli
колко му даржи батерията , някой знае ли и има ли др. слабости по него.
Да , инсталирах Гармин и работи перфектно и безплатно.Батерията при мен изкарва 2-4 дни според това колко ръчкаш по него.
Кажи коя версия на герман исползва, и правили сертификат.
Как да изключа да търси 3G мрежа?
-
- Регистриран: 06 яну 2006, 23:14
Здравейте ,мнго ще съм ви благодарен,ако ми кажете от акде може да се изтегли безплатна анвигация за SE Vivaz.
Безплатна навигация от тук: http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=434&highlight=vivaz следваш инструкциите и си готов аз ползвам 5.00.50
А да попитам аз днес си инсталирах "speed go v1.50" и когато приключи теста поглеждам процесора пише 206 mhz ? А нали уж е 720 mhz почвам да си мисля че са ми дали менте :| :S
А да попитам аз днес си инсталирах "speed go v1.50" и когато приключи теста поглеждам процесора пише 206 mhz ? А нали уж е 720 mhz почвам да си мисля че са ми дали менте :| :S
меню-настройки-свързване-админ.настр.-пакет данни и маркираш "при необходимост".След това батерията ще ти държи поне ден повече.
-
- Регистриран: 02 сеп 2010, 11:52
Здравейте на всички.Току що мъжът ми си купи виваз но имаме проблем с менюто.Извинявам се ако по напред е коментирано,но има ли го на български език,че с този английски не можем да се оправим.Ако не може ли от някъде да се изтегли.Благодаря ви за вниманието
-
- Регистриран: 02 фев 2008, 19:42
zdr. 1 otvarq6 menioto 2.setting 3.phone-izbira6 options-open-select-language-options-open-select i si izbira6 balgarski :))