Vivaz
Re: Sony Ericsson Vivaz
здравейте
телефона много ми харесва-но някой звиждал ли е да го продават в синьо????
телефона много ми харесва-но някой звиждал ли е да го продават в синьо????
Здравей, от месец имам телефона и немога да се справя с GPS-а (blush) До колкото разбирам са ти инсталирали Гармин? Моля те за съвет и помощ - кой и как може да ми го инсталира? И още нещо-батерията ми свършва за 2-3 дни при малко говорене. Какмо да направя, за да постигна 13-те часа написани в характеристиките на Виваз? Предварително брагдаря!(flower)
Здравей! Моля да ми кажеш как да си кача Гармин на Виваса? Предварително благодаря!
Ето как: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1915276&st=2040&p=14330798entry14330798
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
За съжарение сам няма да мога да се справя :|
Всичко си е описано стъпка по стъпка - какво трудно има?
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Здравейте.Да ви попитам как да закача снимка към даден контакт,в смисъл като ми звънни номер да ми излиза и снимка различна от Фона. По стандартния начин ,поне при мен не става.Имали вариант и към даден контакт да се закачи мелодия определена от мен,Различна от определената за звънене .? Благодаря.
Здравей, от къде се взима този подпис? Моля пиши на мейла или остави телефон... За съжаление съм доста "бос" в тези дейности (blush)
-
- Регистриран: 04 дек 2008, 16:17
Може ли да се разкодира и как? Някой знае ли нещо по въпроса?
Здравейте и от мен. Изчетох цялата тема, но не открих нищо по моя проблем. А той е - не мога да "прелиствам" по никакъв начин снимките, които съм подредил в папки. Единствено мога да прелиствам от медията, но там излиза всичко което съм снимал, без значение къде са съхранени снимките. Ще се радвам ако някой помогне. Благодаря.
пп.Освен това, не мога да сложа анимирана картинка нито за фон, нито за скрийнсейвър. То тя се зарежда като фон или скрийнсейвър, но вече не е анимирана.
пп.Освен това, не мога да сложа анимирана картинка нито за фон, нито за скрийнсейвър. То тя се зарежда като фон или скрийнсейвър, но вече не е анимирана.