Vivaz
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Програма за автоматичен запис на разговорите?
Здравейте,
Търся програма за СЕ Виваз, която да записва автоматично разговорите в/у картата памет. Може ли някой да ми предпоръча нещо което е пробвал и знае че върши работа?
Благодаря предварително!
Търся програма за СЕ Виваз, която да записва автоматично разговорите в/у картата памет. Може ли някой да ми предпоръча нещо което е пробвал и знае че върши работа?
Благодаря предварително!
Re: Програма за автоматичен запис на разговорите?
Използвай ALON MP3 Dictaphone: http://www.mediafire.com/?3faee5d9ywg9gzm
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 25 апр 2005, 08:55
Благодаря - препратих я на приятелчето с Виваз-а да я пробва ;)
Не става програмката за съжеление!Дава "изтекъл сертификат"!
Re: Sony Ericsson Vivaz
Здравейте , значи от скоро имам Виваз про инсталирах му Sygic и с инсталацията нямах проблеми, но GPS-a не иска да сработи с програмата, постоянно ми повтая че не може да намери GPS
някой знае ли къде да бръкна в настройките моля
някой знае ли къде да бръкна в настройките моля
Трябва да излезеш на открито място /да мяма сгради поне на 8-10 м./ и да чакаш да се закачи за поне4-5 спътника и тогава може да се каже дали работи.Може да се наложи да чакаш около 15 тина мин.......
Някой може ли да ми каже от къде сваляте SPB Mobile shell? Плащате ли си я от сайта на SPB или има и друг начин (whistle)(beer)
Здравеите някои можели да коментира бързото падане на батерията на този Виваз ?
Коментара е както на всеки друг телефон:
1) Пуснати приложения в background режим. Решението е Jbak Taskman.
2) Броят цикли на батерията е на привършване - прекалено често си зареждал телефона и си го оставял плъгнат в зарядното по цяла нощ - това ще скапа всяка батерия за година. Решението - нова батерия, за която вече ще се грижиш повече :)
1) Пуснати приложения в background режим. Решението е Jbak Taskman.
2) Броят цикли на батерията е на привършване - прекалено често си зареждал телефона и си го оставял плъгнат в зарядното по цяла нощ - това ще скапа всяка батерия за година. Решението - нова батерия, за която вече ще се грижиш повече :)
"2)и си го оставял плъгнат в зарядното по цяла нощ - това ще скапа всяка батерия за година."
Това определено не е вярно :) Зарядните устройства работят с микропроцесори, които контролират заряда на батерията и е невъзможно да се прецака батерията по този начин.Li-Ion и Li-Pol батериите можеш да си ги зареждаш колкото си искаш - до половина,до край и т.н.Когато започнат да им привършват циклите, изведнъж започват да падат бързо, а не постепенно.Наздраве за литиевите батерии (beer)(cyber) Старите батерии с Никел трябваше да направят 2 пълни цикъла заряд-разряд, защото имаха "мемори ефект" и се появява проблем при недозареждане или недоразреждане.
По темата - Vivaz няма проблем с батерията :) При нормална употреба (разговори и рядко Wi-fi) 3-4 дена.
Това определено не е вярно :) Зарядните устройства работят с микропроцесори, които контролират заряда на батерията и е невъзможно да се прецака батерията по този начин.Li-Ion и Li-Pol батериите можеш да си ги зареждаш колкото си искаш - до половина,до край и т.н.Когато започнат да им привършват циклите, изведнъж започват да падат бързо, а не постепенно.Наздраве за литиевите батерии (beer)(cyber) Старите батерии с Никел трябваше да направят 2 пълни цикъла заряд-разряд, защото имаха "мемори ефект" и се появява проблем при недозареждане или недоразреждане.
По темата - Vivaz няма проблем с батерията :) При нормална употреба (разговори и рядко Wi-fi) 3-4 дена.