Vivaz
Re: Sony Ericsson Vivaz
[Quote]slaivra:
Здравеите някои можели да коментира бързото падане на батерията на този Виваз ? [/Quote]
Като за начало си изключи 3G-то, защото ако покритието е слабо - батерията заминава много по-бързо!
На Vivaz Pro батерията държеше около 2 - 3 дни с включено 3G (HSDPA), обаче покритието беше пълно навсякъде.
Здравеите някои можели да коментира бързото падане на батерията на този Виваз ? [/Quote]
Като за начало си изключи 3G-то, защото ако покритието е слабо - батерията заминава много по-бързо!
На Vivaz Pro батерията държеше около 2 - 3 дни с включено 3G (HSDPA), обаче покритието беше пълно навсякъде.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Аз да попитам как си стабилизирате Wi-fi връзката? Нов мениджър? Постоянно сме disconnected...
здравей те !
да по питам ...
от скоро имам този телефон , но явно е бил прецакан като съм го взел ,
проблема ми е че телефина откача влиза излиза на всякъде :(
на дисплея има две точищи , се едно има вътре вода .
сега какво трябва да сменя тъча или целия дисплей ? (angry)
това ли трябва да закупя http://www.all-gsm.bg/Digitaizer-za-Sony-Ericsson-U5 за да ми работи дисплея :?
да по питам ...
от скоро имам този телефон , но явно е бил прецакан като съм го взел ,
проблема ми е че телефина откача влиза излиза на всякъде :(
на дисплея има две точищи , се едно има вътре вода .
сега какво трябва да сменя тъча или целия дисплей ? (angry)
това ли трябва да закупя http://www.all-gsm.bg/Digitaizer-za-Sony-Ericsson-U5 за да ми работи дисплея :?
Здравейте.Имам един ясен и кратък върпрос - Nokia C5-03 или SE Vivaz?Предимства и крайни препоръки?Чувал съм,че GPS-a на SE Vivaz трябва да се плаща след 15 дена-това така ли е?
[Quote]misho1234:
Здравейте.Имам един ясен и кратък върпрос - Nokia C5-03 или SE Vivaz?Предимства и крайни препоръки?.. [/Quote]
Vivaz:
75 MB storage, 256 RAM
microSD, up to 32 GB, 8GB included
video 720p@24fps, continuous autofocus
720 MHz processor
C5-03:
40 MB storage, 128 MB RAM
microSD, up to 16GB, 2GB included
video VGA@15fps
600 MHz processor
[Quote]misho1234:
...Чувал съм,че GPS-a на SE Vivaz трябва да се плаща след 15 дена-това така ли е?[/Quote]
И защо ще плащаш след като има [B]Garmin[/B] и [B]Sygic[/B], които можеш да ползваш напълно безплатно ?
Здравейте.Имам един ясен и кратък върпрос - Nokia C5-03 или SE Vivaz?Предимства и крайни препоръки?.. [/Quote]
Vivaz:
75 MB storage, 256 RAM
microSD, up to 32 GB, 8GB included
video 720p@24fps, continuous autofocus
720 MHz processor
C5-03:
40 MB storage, 128 MB RAM
microSD, up to 16GB, 2GB included
video VGA@15fps
600 MHz processor
[Quote]misho1234:
...Чувал съм,че GPS-a на SE Vivaz трябва да се плаща след 15 дена-това така ли е?[/Quote]
И защо ще плащаш след като има [B]Garmin[/B] и [B]Sygic[/B], които можеш да ползваш напълно безплатно ?
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
кажете ми коя версия на GARMIN пасва на vivaz .
че само тегля слагаам в картата и не могат да се инсталнат :(
че само тегля слагаам в картата и не могат да се инсталнат :(
Как се слага Garmin: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1915276&st=2040&p=14330798entry14330798
Как се сертфицират програми за Symbian: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1915276&st=2140&gopid=14356297entry14356297
Как се сертфицират програми за Symbian: http://forums.data.bg/index.php?showtopic=1915276&st=2140&gopid=14356297entry14356297
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 11 окт 2010, 14:17
Не препоръчвам тоя модел на никого..
1. Свири супер слабо,ако имате шумни колеги или пък сте още в училище е изключено да чуете докато звъни,а ако шофирате или вървите по улицата,шанса е не повече от 10%
2. Снимките са хубави само на светло,ако е дори леко мрачно нищо не става
3. Сумбияна е супер смотан и няма почти никакви приложение за него,нокията компенсира с ови сторито,ма СЕ нямат и всичко е..
4. Уш има силен процесор пък лагва навсякъде,особенно в медията където гледаш снимките,музиката и филмите,защото не може да ги видиш другаде..
5. Като цяло целия интерфейс му е скапан,базата данни е сбъркана,правиш снимка и после като тръгнеш да я търсиш по дата става мазало.. едната снимка ти е 2007год,другата 2010,а си ги правил и двете в рамките на 2-3 минути през 2011 :Д
1. Свири супер слабо,ако имате шумни колеги или пък сте още в училище е изключено да чуете докато звъни,а ако шофирате или вървите по улицата,шанса е не повече от 10%
2. Снимките са хубави само на светло,ако е дори леко мрачно нищо не става
3. Сумбияна е супер смотан и няма почти никакви приложение за него,нокията компенсира с ови сторито,ма СЕ нямат и всичко е..
4. Уш има силен процесор пък лагва навсякъде,особенно в медията където гледаш снимките,музиката и филмите,защото не може да ги видиш другаде..
5. Като цяло целия интерфейс му е скапан,базата данни е сбъркана,правиш снимка и после като тръгнеш да я търсиш по дата става мазало.. едната снимка ти е 2007год,другата 2010,а си ги правил и двете в рамките на 2-3 минути през 2011 :Д
Здравеите искам да попитам за vivaz-a - 1.батерията преди ми държеше 3- 4 дни а сега през ден зарежам(при настроиките е отбелязано GSM) 2.случвасе при работа с тел.тои да забива и няма никаква реакция и се налага да го изключвам .Мoля за съвет - това от самия модел лие или да го нося в магазина че е в гаранция благодаря :)
Здравейте,спрял съм се на този телефон.Как се представя Gps-a.Слагам си примерно някоя програмка Sygic и добре ли е?Аз като цяло само за разговори де..но все пак да питам като впечатления.