Vivaz
-
- Регистриран: 29 яну 2012, 04:07
Re: Sony Ericsson Vivaz
приятелю можеш ли да ми помогнеш.
имам проблем със памета на тел.
От седмиса намаля ва и днес тотал но е запълнена.
Постояно ми изписва
Паметта е малко.
изтр./прем.данни от
С : Памета на тел.
Пробвах в дтаили - памет - сканиране - излизат че се използват 77МВ
От тях 76МВ Other files??????????
имам проблем със памета на тел.
От седмиса намаля ва и днес тотал но е запълнена.
Постояно ми изписва
Паметта е малко.
изтр./прем.данни от
С : Памета на тел.
Пробвах в дтаили - памет - сканиране - излизат че се използват 77МВ
От тях 76МВ Other files??????????
Ако телефонът ти не е разкодиран,нямаш пълен достъп до файловата система, т.е. не можеш да видиш кои са тези файлове. Остава ти единствено да направиш хард-ресет. Би могъл да опиташ с Mobile_cleaner да почистиш ненужните файлове, но не съм сигурен дали ще се справи. При мен почти винаги почиства около 5 мбт.
Съобщенията, кеша на браузъра, а също така ако не триеш получените файлове през Bluethoot, които влизат в съобщенията. От тук от там и то намалява :D
Забравих да кажа също и приложения, игри ако имаш инсталирани в телефона ги премести на картата с памет
Забравих да кажа също и приложения, игри ако имаш инсталирани в телефона ги премести на картата с памет
Значи реснах си фабричните настройки на телефона и от тогава като влезна в менюто в горния десен ъгъл ми се появяват някакви числа от сорта 0,32 12,30 и се сменят само и стоят дразнещо защото ако искаш да натиснеш там не може някой да има такъв проблем ? :|
Някой може ли да предложи някой Гармин или сайгич но да е без сертификат че не ми е сертифицирана телефона и ако е гармин да е версия над 5 щот 5 не става за виваз.Благодаря предварително :)
Версия 5.50 върши добра работа.
Пробвай това http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?31868-Garmin_Symbian_6.00.20_all-in-one
Аз бях с него и ми вършеше същата работа
Пробвай това http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?31868-Garmin_Symbian_6.00.20_all-in-one
Аз бях с него и ми вършеше същата работа
Може ли някой да ми помогне ? Имам виваз от 1 седмица и имам проблеми с влизането в интернет . Може ли това да е от браузера .Купен е от виваком . И ако може да ми кажете от каде да си сваля игри за този телефон БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
За игри - http://www.ipmart-bg.com/forumdisplay.php?61-Symbian-os9.4-%28s60v5%29
Може за някой игри да иска да ги подпишеш, обяснено е на много места, symbian не е нова OS, не е трудно.
Проблемите не са от браузъра, работи си добре. Може да си инсталираш опера, работи по - добре.
Може за някой игри да иска да ги подпишеш, обяснено е на много места, symbian не е нова OS, не е трудно.
Проблемите не са от браузъра, работи си добре. Може да си инсталираш опера, работи по - добре.
Инсталирах си опера мобиле 12 но и с нея не иска да влиза никаде и след тожа е истрих ,коя точно версия на опера да си инсталирам . БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО
Която и да успееш да инсталираш ще ти работи.