W200i
-
- Регистриран: 01 яну 2007, 17:33
Re: Choklet
Vece go ima i v Mtel za 229 + SIM
Re: Sony Ericsson W200i
Много ми харесва телефона.Искам да попитам:кабелът за слушалките (HandsFree) ,дали е същият като на К750?Някой може ли да ми каже какво включва комплекта при закупуване,дали се предлага с карта памет?Предварително Благодаря!
Конекторът е същия, слушалките са други.
Иначе стандартно в кутията трябва да има 128MB SONY M2 карта
Иначе стандартно в кутията трябва да има 128MB SONY M2 карта
GSM-a e super :) imam go i sam mnogo dovolen no koito tarsi ka4estveni snimki i hubav displei da ne go zema za6toto snimkite mu ne struvat ;) vrazkata mu s PC e super lesna i udobna i ka4ganeto na Mp3 klipove ,filmi i kvoto 6te da e tam stava za sekundi bez nikvi spanki :) za parite si tekefona e super :)
za slu6alkite neznam no v paketa ima vsi4ko.
memori karta 128mb,usb,hendsfree idr.
za slu6alkite neznam no v paketa ima vsi4ko.
-
- Регистриран: 08 фев 2006, 01:19
Някой ще сподели ли впечатленията си за батерията? Колко време издържа, с колко време разговори и колко време използване на други функции? Като капацитет колко mAh е, че тук не я пише?
Телефона създава ли проблеми: рестартиране, загуба на обхват, пръщене на слушалката и др.?
Телефона създава ли проблеми: рестартиране, загуба на обхват, пръщене на слушалката и др.?
Телефона е супер за неговите пари, идва със 128мб меморъ стик, хендс фрее, софтуер за компа + дата кабел , а батерията държи 6 дена ако не го човиркам много , единствения недостатък е че няма bluetooth затва цената е толкова ниска.
-
- Регистриран: 10 авг 2004, 21:06
Spored men cenata ne e niska.
Найстина не може да се похвали с много функций и екстри но ако ви трябва само за слушане на музика това е вашия телефон.