W610i
Re: Sony Ericsson W610i
Без съмнение това е най-красивият Walkman, освен това и с добра функционалност: EDGE, 2МРх камера с автофокус, радио, достатъчно памет (64МВ вградена) и 512МВ М2 карта, кабел и слушалки в пакета. Само че е малко скъпичък, около 600лв, ;(
-
- Регистриран: 08 окт 2006, 15:51
499лв. е в деком но пак са му много.
Telefona si e perfekten.Moq e ot Angliq.Nenormalen gsm,a zvyka my po ni6to ne otstypva na w810
Ima li nqkoi kasmetliq da go e spechelil ot igrata na Coca Cola? :)
Е аз явно трябва да се чувствам голям късметлия тъй като преди 2 дни го спечелих точно от промоцията на кока-кола.
Да аз спечелих туко що ми званнаха и ми кажаха че куриера ще доиде след малко да ми донесе телефона дори още не съ го видяла ама мн мн се радвам
Едно така да се каже финално мнение от мене след 7 дни употреба:
Този телефон си заслужава всяка стотинка.Невероятен апарат и МОЛЯ не го сравнявайте със W810i, той просто е една класа над него във всяко отношение.
Този телефон си заслужава всяка стотинка.Невероятен апарат и МОЛЯ не го сравнявайте със W810i, той просто е една класа над него във всяко отношение.
Da az go spechelih i sega chakam da mi go dostavqt. Nqmam nito zavedenie nito borsa bih kazala che pri men beshe prosto lud kysmet :o))
-
- Регистриран: 20 юни 2007, 19:22
много се кефя на касметлии като теб,браво!
Blagodarq mnogo lolita_222 pojelavam ti i na tebe mnogo kysmet :o)