W610i
Sony Ericsson W610i
Отдавна чаках такъв телефон! Надявам се към Ноември, Декември месец някъде да е около 400-450 лева.
Re: Sony Ericsson W610i
Немога да разбера какво си чакал орязаната версия на w810 ли този е същия като него само дето няма irda.
Ми не знам, просто повечето телефони от този клас като ги видя все си казвам "ех, да имаше...", а w810 нещо не ми допада и като видях този ми хареса много. ;]
По-рано ще падне в този ценови диапазон....все пак в момента w710 е малко под 500 лв, а разликите между двата телефона са клонящи към нула откъм характеристики.
Единствения плюс на w610 е AF на камерата. Но пък w710 има два дисплея, разни сензори за движения и фитнес апликации....
Тъй че цените им ще бъдат почти еднакви, най-много до два месеца след влизането на w610... да не кажа, че w610 ще бъде по-евтин.
Единствения плюс на w610 е AF на камерата. Но пък w710 има два дисплея, разни сензори за движения и фитнес апликации....
Тъй че цените им ще бъдат почти еднакви, най-много до два месеца след влизането на w610... да не кажа, че w610 ще бъде по-евтин.
хора знаете ли дали този има Walkman 2.0 или е с по-старата версия?
да с Walkman 2.0 е :)
Предлагам този телефон,до 1 седмица ще го имам в наличност !!!
За повече инфирмация ,моля пишете ми на майл!
За повече инфирмация ,моля пишете ми на майл!
Брато само едно мога да ти кажа и това е че това е ебахти якия телефон на тебе може да не ти харесва но лично на мен ми харесва !
Малка поправка - телефонът има Ir port. Доколкото разбрах този тел. възпроизвежда клипове в мp4 формат с резолюция 320*240pix и с 30 кадъра с сек. в landscape-режим, а не мисля, че w810i може. Така, че не виждам какво му е орязаното.
P.S. w610i поддържа и A2DP, което също си е +.
P.S. w610i поддържа и A2DP, което също си е +.
До две-три седмици е в БГ