W810i
Re: Sony Ericsson W810
@edgewalker това зависи от слушалките и акустиката. Ако сложиш Walkman-ски слушалки на К800 дори без модната акустика звука е супер, а като я смениш става още по-добър - направо "кърти" бас и качество.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Меси за информацията, аз също мисля даже твърдя че качеството на звука зависи много от добрите слишалки. Скапаното хендсфри може да направи и от най-добрия музикален плеър една "скрибуцаща" кутийка. Въпроса ми беше основно защото се чудя дали W серията(и особено по-високите серии като 810) има чак толкова по-качествен звук от К800 при еднакви слушалки и настрйки на еквалайзера.
Предполагам относно камерата няма спор коя е по-добра (снимки и видео).
Предполагам относно камерата няма спор коя е по-добра (снимки и видео).
mila modela v bqlo go ima v plovdiv po bul.ruski mislq 4e e 280lv
Ami az si go vzeh ot Fonbox beliq minalata godina i telefona nqma gre6ka :D:D:D O6te kato go izvadq na ulicata vsi4ki gledat okokoreni :D:D:D VELIK TELEFON Edinstveniq mu nedostatyk na beliq e 4e v dolnite si ygli kapa4eto na bateriqta mu mnogo gadno po4ernqva i ne moje da se iztrie :S:S:S
Аз моя го имам от година и половина и съм адски доволен...
Само се дразня на това, че докато се разглеждат снимките е адски бавен и другото нещо е, че снима много бавно.Но телефонът спрямо дизайн и функции е невероятен.Бих искал да имам белия, но...тогава имаше само черен. ^^
Само се дразня на това, че докато се разглеждат снимките е адски бавен и другото нещо е, че снима много бавно.Но телефонът спрямо дизайн и функции е невероятен.Бих искал да имам белия, но...тогава имаше само черен. ^^
здравейте!виждам че има желаещи да си закупят белия модел на този телефон.аз си го взех бял преди малко повече от месец,но не зная дали тук е позволено да се пише онлайн магазина отдето го поръчах!така че ако някой се интересува звънете ми на 0877578062 и ще ви дам подробности!
е ае дайте да го видим тоя прословут бял варянт?
ako ofertata za barter o6te vaji pi6i mi na e-mail: [email protected]
Sony Ericsson W810i
Здравейте:)Имам телефончето от дълго време и ми е служил безупречно.Но в последно време ми прави номера и е за флашване или нов софтуер не съм много запознат с термините.Знам че из нета има много теми и описания по въпроса как точно става.Но аз не съм запознат с основни понятия които се използват и предпочитам да не рискувам.Търся някой който има опит в тези неща.Предпочитам новият софтуер който да се сложи да е на w800i с българско меню,съответно ще си платя за свършената работа(yes)
Re: Sony Ericsson W810i
Исках някой да направи цялата тая процедура пред мен,за да знам как да го направя когато ми се наложи.Не се намериха желаещи,носих го в сервиз и сега отново работи безупречно;)