W850i
Re: Sony Ericsson W850i
Абе някой използвал ли е функцията TrackID аз съм настроил wap настройките на телефона, мога да влизам в интернет но когато реша да ползвам тази финкция ми пише "услугата за разпознаване на музика не е налична"...?
-
- Регистриран: 10 окт 2004, 11:17
В Ямбол в Internity го има от доста време на цена 399 кинта / +12 х 5 / с договор, но дори и така е по-евтин отколкото на свободна продажба а и минутките не са за изпускане ;)
ПЪРВО ЗВЪНИТЕ НА *88 ДА ВИ АКТИВИРАТ УСЛУГАТА GPRS И ИМ КАЖЕТЕ ДА НЕ ВИ ПРАЩАТ НАСТРОЙКИТЕ , А СИ ГИ ИМАТЕ !!!!!!
Изтривате всички настройки , които имате в телефона и си ги изпращате от сайта на МТел отново !
http://i.data.bg/07/09/19/566351_orig.jpg
След това при отключена клавиатура правите това ( стрелките са посоките с джойстика ) :
<0000>
1. Menu > Settings > Connectivity > 7 > 1 > M-Tel WAP GPRS > Edit > APN > inet-gprs.mtel.bg > Save
2. Menu > Settings > Connectivity > 7 > 1 > M-Tel WAP GPRS > Edit > Login request > Off
3. Menu > Settings > Connectivity > 8 > 1 > M-Tel WAP GPRS > More > Settings > Use proxy > No > Save
4. Menu > Settings > Connectivity > 8 > 2 > > M-Tel WAP GPRS
След тази процедура всичко ще работи както трябва .
Инфо ->>> TrackID-то НЕ разпознава БГ песни !
Изтривате всички настройки , които имате в телефона и си ги изпращате от сайта на МТел отново !
http://i.data.bg/07/09/19/566351_orig.jpg
След това при отключена клавиатура правите това ( стрелките са посоките с джойстика ) :
<0000>
1. Menu > Settings > Connectivity > 7 > 1 > M-Tel WAP GPRS > Edit > APN > inet-gprs.mtel.bg > Save
2. Menu > Settings > Connectivity > 7 > 1 > M-Tel WAP GPRS > Edit > Login request > Off
3. Menu > Settings > Connectivity > 8 > 1 > M-Tel WAP GPRS > More > Settings > Use proxy > No > Save
4. Menu > Settings > Connectivity > 8 > 2 > > M-Tel WAP GPRS
След тази процедура всичко ще работи както трябва .
Инфо ->>> TrackID-то НЕ разпознава БГ песни !
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Супер! Мерси много! Стана ! :)
Обаче само да питам нормално ли е от 5 опита само 2 станаха в смисал другите 3 пъти изписа пак същото за функцията че не била налична?
иначе с доста опити става..
Обаче само да питам нормално ли е от 5 опита само 2 станаха в смисал другите 3 пъти изписа пак същото за функцията че не била налична?
иначе с доста опити става..
Ако е слаб обхвата на GPRS-а или правят профилактика е нормално да ти изпише така.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple Watch S10 LTE 46мм
Значи имам въпрос отново.. Някой ми е ръчкал из телефона та по рано като влизах където стоят снимките и като ги гледах в непълен размер си имаше разни менюта по ъглите .. тва добре ама като си дадях 'Пейзаж' и ми даваше цялата снимка изчистена без никакви менюта по нея.
Добре ама сега като дам 'Пейзаж' снимката става голяма+тея менюта по ъглите.Дори след като дам 'Скриване на икони', иконите се скриват но само докато не излезеш от снимката и така всеки път а по рано си бяха скрити попринцип таа от този дълъг въпрос се питам как мога да направя отново след като дам картинката да ми е в голям размер да няма никакви икони, без да се налага всеки път да ги скривам ръчно. :)
Добре ама сега като дам 'Пейзаж' снимката става голяма+тея менюта по ъглите.Дори след като дам 'Скриване на икони', иконите се скриват но само докато не излезеш от снимката и така всеки път а по рано си бяха скрити попринцип таа от този дълъг въпрос се питам как мога да направя отново след като дам картинката да ми е в голям размер да няма никакви икони, без да се налага всеки път да ги скривам ръчно. :)
-
- Регистриран: 06 ное 2007, 20:19
SORY NO ZA MEN IMA NOKIA I VSI4KI OSTAMALI!!!!
доволен съм от телефона обаче не е нищо особено, музиката звучи добре и батерията държи достатъчно
-
- Регистриран: 29 ное 2007, 19:54
awe az iskam samo da popitam ot kade moda si kupq panel za6toto mi se scepi panela i iskam da si go smenq?????
Това наистина е перфектния телефон.