W880i
Re: Sony Ericsson W880i
Za smetki,pari i modeli na telefoni ne govorim...vaprosat beshe dali e gumen zadniat kapak na cherniat...nikoi ne se e hvalil kakav mu e tela...i kolko mu e smetkata.I na tebe leka tam!
Hello,there! Omryzna mi ve4e s toq Proslovut gumiran oranjev zaden kapak. Anyway... Sega v Bg sa izbori i sym zaet. 6e se radvam da mi pi6e6 ne6to na emaila. E,ako ima i photo 6e e super... Are,4ao zasega!
za mene tva e din mn spolu4liv telefon i naistina mn mi haresva.... da ,ima nqkoi nedostataci no koi nqma....
Предлагам го на невероятна цена от 191.00 лв.
Егати готините снимки стават с този телефон...не е за вярване.
Толкова е тънък а снимките са уникални.
Бих си го купил пак...и пак и пак....жесток е.
Толкова е тънък а снимките са уникални.
Бих си го купил пак...и пак и пак....жесток е.
Хм.. Сигурно са уникални,понеже е твоя
телефон.И моят 8600 вади същите уникални снимки.За нищо не стават.
телефон.И моят 8600 вади същите уникални снимки.За нищо не стават.
Няма смисъл да споря с теб-губене на време,само искам да кажа ,че това си беше най-искренно мнение,след 1 година употреба два един след друг телефона с 5 пиксела един от който нокия,другия СЕ.
Учуди ме колко добри снимки стават.
Учуди ме колко добри снимки стават.
И мога да кажа ,че заради такива индивиди като теб,всичко се размива...има само нокия и те тва е.
А тва, че твоята лунна Нокия прави калпави снимки не значи ,че всичко друго де що е 2 пиксела е нескопосано.
А тва, че твоята лунна Нокия прави калпави снимки не значи ,че всичко друго де що е 2 пиксела е нескопосано.
Тука си прав.Даже и лаптоповете ми са Nokia.
А за W880 - освен камерата, уникален е и говорителят,вибрацията също.
А за W880 - освен камерата, уникален е и говорителят,вибрацията също.