W890i
-
- Регистриран: 13 дек 2007, 13:33
Re: Sony Ericsson W890i
Като цяло не е лош телефона имам го от 2 месеца,правил съм му два ъпдейта на софтуера,но ако трябва да съм честен точно преди да взема W890 имах К800,с който изкарах околко 10 месецааа...та значи и той имаше проблеми с софтаа,но като цяло много зависи от това как се използва апарата,лично аз предимно слушам музика,трансферирам от компа на тела и такамм,но като батерия W890 е перфектен и като дисплей,пък и като звук..К800 имаше слаба батерия,диспея ми беше някак си ... нереални ми се виждаха цветовете,камерата беше добра като качество,но не и като цветовее!Поради тази причина не избрах отново камерафон за себе си,а музикален и наистина не съжалявам!!!Ако искате качествена камера в телефон,простооо ще сменяте често апарати,докато осъзнаете,че телефон качествени снимки не прави,дори и да е 12.1 мега пиксела.. ! В крайна сметка телефона трябва да е здрав,с добра батерия и не на последно място хубав звук и дисплей,също така е и стилен,а и реално погледнато ако сте чували как свири w890,за телефон тънък едва 9.9 мм звука е отличен,пък дори е стерео,а на слушалки няма равен.Лично аз съм доволен от апарата,върши отлична работа.За тази цена,на която се предлага в момента,моделът предлага дори повече...на свободно върви от 260 до 300 лева,дори мисля,че на 300 не съм го виждал скоро...Надявам се да съм успял да помогна :) Sony Ericsson са с нива над Нокиа , но все пак всеки с вкуса си ;)
Ако чуеш четворката кристалното ще ти се стори буквално кристално .(yes)
-
- Регистриран: 18 май 2009, 20:23
Вади ли добър звук от слушалки и от колоната силен ли е ?
Здраеей,силно ли се чува когато звъни телефона?Защото предшественика му W880 на шумна среда много трудно се чува?:)
Моля някой да сподели при звънене по-силен ли е от W880,искам да го взема и спешно ми трябва мнение по въпроса от някой който го ползва.:)
И да не е силен - винаги можеш да му смениш акустиката.
Apple iPhone 16 Pro Max (256GB) White Titanium
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм
Apple AirPods Pro v2 (2023)
Apple Watch S10 LTE 46мм