W902
Sony Ericsson W902
Хубав теллефон ,само незнам защо не са му сложили GPS?
няма и ксенонова светкавица на К850 :(
иначе Браво на СЕ:)
няма и ксенонова светкавица на К850 :(
иначе Браво на СЕ:)
Samsung Galaxy S20 Ultra 5G Cosmic Black
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
128 Gb , 12 Gb Ram, Android 10.1; One UI 2
Chipset Exynos 990 (7 nm+) - Global
Закупен от Теленор България.
НАЙ-ДОБРИЯТ ТЕЛЕФОН ПРАВЕН НЯКОГА ОТ SAMSUNG. ВЗИМАЙТЕ ГО, КАКВО ЧАКАТЕ ПУСТИНЯЦИ
-
- Регистриран: 04 юли 2008, 01:44
Re: Sony Ericsson W902
Ами да това ми е следващия телефон определено. Кефи ме че няма Симбиани или Виндоуси. Страхотен изчистен дизайн, почти всички неща които искам от един телефон. Вече съм 3 години с W800 и това определено е телефона с който ще изкарам следващите 3 :)
вероятно това ще е наследника на моя W900i, но какво щеше да ги сбурка да сложат wi-fi? :@:@:@
Един не лош телефон, чиято цена сигурно ще падне сравнително бързо (лично мнение). Както другите две нови попълнения на СЕ - Q4/2008 :)
Наистин е много як . И мен ме редва , че няма да има Symbian или WM . Също така ми харесева това, че няма глупости като GPS , Wi-Fi ...
Много готино е ,че е музикален телефон , а не са го натоварили с 3,5мм жак , нито отделен DSP процесор за звука , както другите заблудени компании правят.
Хубаво е че ще успеят да го пуснат до края на годината и определено цената му от около 800лв. е напълно оправдана за тези характеристи.
Много готино е ,че е музикален телефон , а не са го натоварили с 3,5мм жак , нито отделен DSP процесор за звука , както другите заблудени компании правят.
Хубаво е че ще успеят да го пуснат до края на годината и определено цената му от около 800лв. е напълно оправдана за тези характеристи.
Напълно подкрепям мнението ти, но се обзалагам, че малка част от хората във форума ще разберат иронията ти. Трябваше поне една усмивчица да сложиш накрая.:)
Аполоне, его го твоя телефон. Има 5МР камера, предполагам, че това ти стига. Оооу, забравих, няма GPS, една толкова често използвана функция... Значи ще чакаме за "нокиа със сензорен дисплей, 5МР камера записваща VGA видео при 30FPS".
Аполоне, его го твоя телефон. Има 5МР камера, предполагам, че това ти стига. Оооу, забравих, няма GPS, една толкова често използвана функция... Значи ще чакаме за "нокиа със сензорен дисплей, 5МР камера записваща VGA видео при 30FPS".
Не си прави майтап с него, че сега ще си вземе да си купи някоя такава НОКИА и ще видиш тиии :D Наистина телефона (този) е страхотен! При начална цена от 800 лева (и аз мисля, че ще е такава) ще е невероятен! А и бързо ще падне (цената).
Това е поредната тъпотия от сони ериксон, разглеждах го 15 мин на един приятел, така и не разбрах как може да е дал толко пари за такъв смотан телефон.. то никакво, ама никакво качество, нито на видео,нито на снимка, егати и 5-те мегапиксела .. трагедия.. то вярно че и нокиите не снимат на качеството, което аз изисквам - (за мен Канон е най-доброто), но Nseries правят в пъти по добри снимки.. само външния дизайн е издокаран, отделно няма и операционна система, няма GPS, няма WiFi ... нищо няма
Става дума за С-902 ... :-) пообърква се човек с тия еднакви цифри
Става дума за С-902 ... :-) пообърква се човек с тия еднакви цифри
Кой е приятеля ти, че да му се порадваме и ние?
Разбира се, че си разгледал телефон на два, да не кажа един ден, който ще излезе в края на годината. Всички ти вярваме.