W910i
Re: Sony Ericsson W910i
Аз лично искам да попитам на тея които,наистина са виждали телефона да ми препоръчат цвета щот след 3-4 месеца смятам да си купувам този телефон и немоа реша кой панел е як,защото от 1 картинка нищо неможе да ти стане ясно :)
Много ви моля много спешно ми трябва вашето компетентно мнение: искам да го купя за рождения ден на жена си но тя не би се справила ако телефона има трудно меню. Как е менюто- дали лесно ще работи с него? Благодаря не всички предварително.
Имам телефона вече повече от месец. Напълно съм доволен от него. Слайдърът е перфектен. Менюто е добре организирано - дъщеря ми, която е на 11 години, безпогрешно си играе с медията и игрите.
Вземи черният вариант. По-стилен е от червеният. Жена ти ще бъде във възторг и ще те обича повече.
Вземи черният вариант. По-стилен е от червеният. Жена ти ще бъде във възторг и ще те обича повече.
само високоговорителя разваля впечатлението от телефона
Въпрос.... проблеми с телефона.. какви са минусите му ?? Изчетох сума ти и теми и наши и чужди .. някъде прочетох проблеми със слайдера.. така ли е ? Другаде прочетох, че след 10 секунден разговор телефона се рестартира.. струва ли си парите, че в случая стана любов от пръв поглед и го искам..
това с рестартирането беше само за бройки във франция, моя нямаше никакви проблеми с това. единствената ми забележка е към високоговорителя, иначе от останалото съм с много добри впечатления
Parvo izvinete za latinicata,no niamam kirilica.Za sony W910i...da lo6o,4e niama svetkavica,za parvi patvijdam 4erven mejdu drugoto,moq si go vzeh ot germania i tuk prodavat samo 4erni i v momenta e na niakakva neveroiatna promocia,palen e s vsiakakvi ekstri,dovolna sam,samo dizaina ne e koi znae kakvo.
-
- Регистриран: 25 дек 2007, 20:05
Sony Ericsson W910i
Ima li nqkoi vpechatleniq ot player-a i nai-veche ot kachestvoto na zvuka, ekvalaizera i t.n., dali otgovarqt na posledno pokolenie W seriq ? V kraina smetka handsfree-to li opredelq po-dobriq zvuk(sila, chestotna lenata) ?
Здравейте на всияки!Не сам твърдо решен да си го зимам телефона,но искам да ви питам 1-во дали дадената дължина-99мм е като е отворен ии ако някои го има бих искал да разбера дали е добар-дисплея,функцийте,дали е имал проблеми с него и най важното за мен дали звука е силен и чист?
Не сам го мерила колко е отворено и колко затворено, но пасва идеално на ръката. Това, което най-харесвам в телефона е, че можеш да водиш разговор и да работиш с менюто без да го отваряш. отваряш телефона само когато ти трябва клавиатурата и по този начин по бавно ще ти се прецака слайда. Не прави кой знае колко добри снимки, но това е ясно от параметрите на камерата. Звукът при разговор е много ясен, не шуми и не прекъсва (както по-старите модели на Sony Ericsson). Player-a е супер, но само когато използваш слушалките, иначе когато слушаш музика на високоговорителя, няма разлика с обикновен телефон. Много е поджодящ ако се возиш често в градския транспорт, защото звукът е найстина много много добър , а слушалките ти влизат плътно в ухото и колкото и да увеличаваш, гругите не те чуват :)