W950i
Re: Sony Ericsson W950i
А бе камера за снимане няма нужда ама ако имаше за видео разговори щеше да е убиец :-)
nice.mejdodrugoto samsung mn mn mn mn otdavna pusnaha i300 s 3 GB pamet.pomnite li.
В get.бг е "само" 1285 лв.
Някой не си ли го е купил???Нека който си го е купил да изкаже впечетленията си от него...
tozi model shte e edin ot nai dobrite smartfoni i dosta mp3 playri shte kleknat pred nego-neveroqten telefon
При всички модели с Qwerty клавиатура има известно неудобство заради малките бутони и от тях има оплаквания (докато се свикне :) ) Затова е много по-удобно да се ползва тъчскрийна :))
В мобибг.ком е на цена от 1249 лв.
kato stane 500lv moje bi 6te si go vzema ama ina4e 1200lv nema da dam za tela
Много ме радва телефона, ама от СЕ да спрат да си пробутват техните портове и да сложат /и/ един обикновен аудиожак, както смятаха да направят едни от конкурентите им. Писна ми на w900 да му се вадят слушалките , докато е в някои джоб... А и тази ценичка малко трябва да падне...
http://www.welectronics.com/gsm/Sony%20Ericsson/SONYERICSSON_W950.HTML
ne che neshto ama mejdu cenata v tozi sait i tazi tuk ima 400lv razlika... aide osyznaite se malko
ne che neshto ama mejdu cenata v tozi sait i tazi tuk ima 400lv razlika... aide osyznaite se malko