W960i
Re: Sony Ericsson W960i
ima o6te vreme spoko
pro4etoh nqkyde 4e izlizal kraq na noemvri
Няма абсолютно никакво време.Телефонът го пускат до две седмици.Начална цена около 750-800 евро.
tenata видях другите ти постове,вкл.в темата на deezel.Не съм много съгласен с теб.Човекът е положил усилия да направи статия,чиято цел е да бъде четена все пак и по този начин може да достигне до повече хора.Заслужава поздравления.
Другото,което ми направи впечатление е негативното ти отношение към форума.По принцип във всеки форум винаги е било така и така ще бъде - постоянни постъри и хора,които имат нужда от нещо и пишат само когато им се наложи.Не можеш да изискваш постоянство от всички.Някои работят доста,имат семейства и предпочитат да отделят повече време на семейството отколкото на някакъв смислен,но не толкова ценен
(като семейството) форум.Явно имаш да осъзнаваш още много работи в живота.Дотогава приемай нещата такива,каквито са и не бъди така критичен,защото с времето ще ти се изясняват още много важни причини за нещо или пък последствия.Действията на който и да е човек биха изглеждали глупави и безсмислени до момента в който разбереш защо го прави именно по този начин.Не се обиждай от начина, по който ти говоря,просто искам всички тук да бъдем приятели и точно deezel не е човека,който заслужава да се съмняваш в него,или пък модераторите. :)
tenata видях другите ти постове,вкл.в темата на deezel.Не съм много съгласен с теб.Човекът е положил усилия да направи статия,чиято цел е да бъде четена все пак и по този начин може да достигне до повече хора.Заслужава поздравления.
Другото,което ми направи впечатление е негативното ти отношение към форума.По принцип във всеки форум винаги е било така и така ще бъде - постоянни постъри и хора,които имат нужда от нещо и пишат само когато им се наложи.Не можеш да изискваш постоянство от всички.Някои работят доста,имат семейства и предпочитат да отделят повече време на семейството отколкото на някакъв смислен,но не толкова ценен
(като семейството) форум.Явно имаш да осъзнаваш още много работи в живота.Дотогава приемай нещата такива,каквито са и не бъди така критичен,защото с времето ще ти се изясняват още много важни причини за нещо или пък последствия.Действията на който и да е човек биха изглеждали глупави и безсмислени до момента в който разбереш защо го прави именно по този начин.Не се обиждай от начина, по който ти говоря,просто искам всички тук да бъдем приятели и точно deezel не е човека,който заслужава да се съмняваш в него,или пък модераторите. :)
Телефона много ми харесва и като дойде тук и ако имам пари бих си го взел. Лично аз смятам че е по добър избор от к850.
6te 6e da izliza do dve sedmica ama ne6to mai 6te se pozabavi, SE tozi put naistina zakusnqvat s puskaneto na tozi model, no se nadqwam 4akaneto da e za dobro.
Телефона вече се продава, цената му е 1100 лева. Прекрасен е според мен.
През последната година нищо не им е наред на СЕ - нито телефоните им телефони, нито идват навреме, нито цените им цени. Този W960i уж трябваше да удържа фронта докато пуснат за продажба Maria, а стана така, че има-няма три седмици и обявяват Maria, освен ако не го отложат за 3GSM. Това е абсолютен провал от стратегическа гледна точка. Добре че вече го смениха Майлс Флинт, този вече изперкал пенсионер. Догодина към края би трябвало нещата да се върнат по местата си.
Според мен, телефона е чудесен ! Камерата си е супер, да не говорим, че никъде освен в П1 и 960 не съм виждала скенер за визитки с точност до 100 % и разпознаване на ръкописен текст с 99 % точност ! Всеки му според нуждите. В последно време имах късмета да пробвам , доста различни марки и мога да кажа че най доброто на което съм попадала, като изключа нокиа Н95, са П1 и 960 също така 2 модела на Моторола. Уиндоус устройствата забиват доста често и не са толкова стабилни като бизнес серията на СЕ. Но това е мое мнение, на никой не го натрапвам, защото всеки си търси според интересите. Както вече писах 960 го има вече.
-
- Регистриран: 28 сеп 2007, 09:19
Наистина страхотен телефон!