W960i
Re: Sony Ericsson W960i
Страхотен телефон!!!
вече го има в Германос. Никък не е лош телефона, но сякаш малко късно излезе.. не знам дали си заслужава да дам 1000+ лева за него, а не за iPhone новото LG например.
В кой Германос го видя?
-
- Регистриран: 04 дек 2006, 19:51
Бих се радвал някой който го има да каже нещо повече за него(какво ти дават с него,баен ли е..)преди да видя този модел бях харесал П1i обаче сега се замислих и се чудя между този и Нокиа Н81 8 ГБ?! посъветваите ме :) Благодаря предварително
еми вземи си P1 за 660лв. от о - кънект (o - connect) много си е оферта бих казал, иначе ако имаш кинти не се замисляй а си взимай W960i.
не знам каква е тая промоция за П1 - http://www.o-connect.com/index.php?type=mobile&idMan=3&idPhone=2260
аз и на място ходих да провера супер оферта си е.
не знам каква е тая промоция за П1 - http://www.o-connect.com/index.php?type=mobile&idMan=3&idPhone=2260
аз и на място ходих да провера супер оферта си е.
Интерсесно ми е какви са слушалките които влизат в комплекта...?
В mobile-review.com пише, ще са HPM-70...?
На мен не ми се вярва да са такива.
В mobile-review.com пише, ще са HPM-70...?
На мен не ми се вярва да са такива.
-
- Регистриран: 07 фев 2008, 15:32
В германия го доставят с HPM-82 в пакета. Би трябвало и у нас да е така - освен ако някой не го заменя с по-евтин, зада го продава отделно.
Не ми се вярва Sony Ericsson W960i да е с HPM-70. Аз имам W950i и в комплекта имам HPM-82.
Благодаря ви (на двама) ,
Тъй като съм му хвърлил око и не искам да дам 1000лв. аи после 150лв. за свестни слушали.
п.п.---)Също така искам да ви питам с кой бутон се приема обаждането, тъй като има само за връщане на зад и "c" за изтриване.И над тях бутоните за музиката(напредн,назад;пауза)???
Тъй като съм му хвърлил око и не искам да дам 1000лв. аи после 150лв. за свестни слушали.
п.п.---)Също така искам да ви питам с кой бутон се приема обаждането, тъй като има само за връщане на зад и "c" за изтриване.И над тях бутоните за музиката(напредн,назад;пауза)???